Carlos Carrizosa (Cs): ‘Podem trencar l’hegemonia nacionalista i dir que Catalunya també som nosaltres’

Ciutadans

«Són unes eleccions com ningú de nosaltres ha vist en democràcia». D’aquesta manera ha introduït el portaveu adjunt de Cs, Carlos Carrizosa, l’acte celebrat ahir a la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament de Blanes en el qual, al costat del candidat de Cs per Girona, Jean Castel, ha assegurat que «és una meravella pensar que podem trencar aquesta hegemonia nacionalista i poder dir que Catalunya també som nosaltres».

El líder taronja ha afirmat que Cs està «capitalitzant la defensa de la Constitució i els valors a Catalunya perquè sempre hem tingut el mateix discurs» i per això ha indicat que Cs «és el vot útil» perquè «defensem de forma nítida acabar amb el procés, fer que tornin empreses, recuperar les institucions, defensar el corredor Mediterrani, unes rodalies que funcionin i un sistema de finançament beneficiós per a tots».

Carrizosa ha assegurat que un govern liderat per Inés Arrimadas «governarà per tots els catalans» perquè la igualtat a l’educació, l’accés a les ajudes a la dependència, la reducció de llistes d’espera en la sanitat «són coses que ens afecten igual als independentistes i als constitucionalistes. Parlem d’això i no del procés», ha insistit Carrizosa.

Ciutadans

Durant la seva intervenció, el portaveu adjunt ha volgut recordar que els partits separatistes, que sumen el 48%, «han atropellat el dret de l’altre 52%» en el que ha qualificat d’«abús perpetrat pels teus propis governants». Per això ha demanat als assistents que valorin a qui volen donar el vot perquè els Comuns «tenen dirigents independentistes», Iceta va fer «la lampisteria» dels dos tripartits i el PP «té una biografia complicada» pels seus pactes amb la CiU de Pujol.

Per la seva banda, el candidat per Girona, ha assenyalat el perill que suposaria la independència de Catalunya en quedar automàticament exclosa de la Unió Europea. «Ens posarien aranzels i per ser competitius baixaríem la qualitat dels productes i els salaris», ha indicat. A més, ha assegurat que «aixecarem les catifes a Catalunya perquè volem saber fins a l’últim euro que han destinat» a l’aventura independentista en aquests «set anys de pèrdua constant d’oportunitats».