L’espectacle del ballarí Dani Candelas, acte central dels actes d’agermanament de Blanes i Ardales

Durant el passat cap de setmana Blanes ha acollit diversos actes organitzats per l’Associació Andalusa d’Ardaleños y Amigos de Ardales, formant part dels actes d’agermanament que periòdicament s’organitzen entre les dues viles. El més destacat va ser l’espectacle ‘Lo nuestro’ que va oferir el ballarí Dani Candelas al Teatre de Blanes la nit de dissabte.

En la línia de les actuacions que l’artista blanenc ja ha ofert en anteriors ocasions a la ciutat on va néixer, els seus balls van impactar tothom per la seva força, així com per l’acurada posada en escena. El van acompanyat dalt l’escenari les ballarines de la Companyia de Dansa Daniel Candelas, així com un grup de músics i una cantant que van interpretar diverses peces en directe, contribuint a què l’espectacle fos encara més lluït.

La força i experiència del ballarí i coreògraf va estar al servei d’un públic entregat des d’un bon principi, amb una fusió sensual, ardent i vibrant, plena de caràcter i d’art amb majúscules, passant pels ritmes d’arrels profundes del flamenc, la dansa espanyola, però també amb tocs de dansa moderna. Les seves coreografies van anar dibuixant dalt l’escenari del Teatre de Blanes, una rere l’altre, una actuació que no va deixar indiferent a ningú.

Entre el públic assistent s’hi comptava l’alcaldessa d’Ardales, Maria del Mar González, acompanyada de l’alcaldessa accidental de Blanes, Pepa Celaya, així com regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes. També va assistir-hi el president de la Casa de Ardales, Salvador Gutiérrez, així com col·laboradors i col·laboradores de les activitats que s’organitzen periòdicament a l’entitat.

Activitats en honor a la Patrona d’Ardales

L’actuació que va tenir lloc dissabte al Teatre de Blanes ha format part del cicle d’activitats organitzades durant el passat cap de setmana en aquest municipi de la Costa Brava, no tan sols amb motiu dels actes d’agermanament entre Blanes i Ardales. El 8 de setembre se celebra el dia de la Patronat d’Ardales, la Verge de Villaverde i, per a tots els socis i sòcies que no van poder viatjar a la localitat malaguenya, es va decidir festejar-ho ara a Blanes.

La celebració es va encetar divendres passat amb una missa en honor a la patrona que es va acollir al local de l’Associació Andalusa d’Ardaleños y Amigos de Ardales, al barri de Mont-Ferrant, presidida per dues imatges: la de la verge de Villaverde, i la del Vilar.

Els actes d’argermanament es van tancar diumenge amb el tradicional dinar que es va fer al local de l’entitat ardalenya.

Fotos: Ajuntament de Blanes