Ordre del dia del ple de l’Ajuntament de Blanes del mes de setembre

Ordre del dia del ple de l’Ajuntament de Blanes del mes de setembre. Se celebrarà a la sala de plens el dia 2 d’octubre a partir de les 19 hores

Ajuntament de Blanes

I Part resolutiva – Propostes de Secretaria

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior corresponent al dia 31 d’agost de 2017.

2. Donar compte de l’escrit de data 8 de setembre de 2017 de canvi de denominació de grup municipal PDeCAT.

3. Donar compte del Decret d’Alcaldia número 2017001418 d’adscripció de regidors dels grups municipals a la Comissió Informativa General d’Urbanisme i d’Hisenda, a la Comissió Especial de Comptes i a la Comissió Especial de Transparència i Bon Govern.

4. Donar compte del Decret d’Alcaldia número 2017001474 de canvi de nom de l’Àrea d’Acció Social, Cooperació i Solidaritat.

Propostes d’acord de la Comissió Informativa General. d’Urbanisme i d’Hisenda

5. Modificar l’acord de Ple núm. 7 de data 2 de juliol de 2015 de nomenament de representants en els òrgans col·legiats que siguin de la competència del Ple.

6. Modificació de la relació de llocs de treball 2017 de l’Ajuntament.

7. Modificació de diversos articles del Pacte/Conveni de condicions de treball del personal de l’Ajuntament de Blanes i revocació Pla de Jubilacions

8. Aprovació inicial del Reglament d’Usos dels Locals Socials.

9. Fixar els 2 dies festius addicionals d’obertura comercial autoritzada de l’any 2018.

10. Aprovació provisional de l’expedient de modificació del Pressupost municipal 2017.

11. Aprovació provisional de la imposició i ordenació de tributs i altres ingressos de dret públic per a la seva entrada en vigor l’1 de gener de 2018 i altres acords complementaris.

II Part de control

12. Moció que presenten els grups municipals d’Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa de Blanes i Batega per Blanes per l’obligat compliment de les mocions presentades i aprovades pel Ple de l’Ajuntament de Blanes.

13. Moció que presenten els grups municipals d’Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa de Blanes i Batega per Blanes per a la municipalització del transport urbà.

14. Moció que presenten els grups municipals d’Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa de Blanes i Batega per Blanes contra la precarietat dels i les joves investigadors.

15. Precs i preguntes.