Cs Blanes lamenta que el govern local els doni 48 hores per presentar al·legacions al concurs d’escoles bressol

Margarita Sancho

El govern municipal de Blanes ha donat 48 hores al grup municipal de Ciutadans (Cs) perquè presenti al·legacions al plec de condicions per al concurs de les tres escoles bressol de la vila, la qual cosa la regidora Margarita Santo considera «insuficient» tenint en compte que «s’ha d’estudiar i fer les consultes jurídiques necessàries sobre un text tant complex. El que pretenen és fer veure que ens han deixat participar quan, a tots els efectes, és pràcticament impossible amb tant poc temps», ha afegit.

La regidora de Cs ha agraït que dimecres passat se la convoqués a una reunió on li van facilitar «l’esborrany del plec de condicions una hora abans d’entrar». Tot i així,  «és obvi que caldria més temps per estudiar-ho amb deteniment», ha manifestat.

Per a Santo, «aquesta pressa que li ha entrat de sobte al govern és perquè vol tenir un nou licitador el setembre» i entén que està actuant «precipitadament»  aprofitant que aquest plec de condicions no ha de passar per plenari ja que es pot aprovar en Junta de Govern Local.