Activitats a Blanes els dies 26, 27 i 28 de maig

Divendres 26 de maig

§ A les 17 hores, a la sala jove de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2). sessió del club de Lectura Jove: “Paraules emmetzinades”, de Maite Carranza.

§ A les 19 hores, al local social de l’AAVV de Mas Enlaire, ubicat a la Pl. de l’Onze de Setembre, s/núm: Veredicte del II Concurs Fotogràfic organitzat per l’AAVV de Mas Enlaire.

§ A les 19,30 hores, a la sala García-Tornel (C. Ample, 11), presentació de l’exposició d’escultures d’Abel Pruñonosa.

§ Festes de Primavera Els Pins & La Plantera.
A l’envelat instal·lat a l’esplanada del costat de l’antic pavelló d’esports, al C. d’A. Gaudí, s/núm.
A partir de les 20 hores, servei de bar i entrepans.
A les 22 hores, actuació de “Mala Vida”.

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, i organitzat per l’Assoc. Cultural Amics de “Música a l’Esperança”, dins del cicle “Música a l’Esperança, XXVI Cicle de Concerts”: Fabrizio & The Paparellos. Fabrizio Paparello, orgue Hammond i veu, Alberto Guerrero, guitarra i cors, Víctor Solana, bateria, i Marco Boi, contrabaix.

Dissabte 27 de maig

§ Tot el dia, a la Pl. de l’Onze de Setembre i organitzada per l’AAVV de Mas Enlaire.
IV Fira d’Antiguitats.

§ Festes de Primavera Els Pins – La Plantera. A l’envelat instal·lat a l’esplanada del costat de l’antic pavelló d’esports, al C. d’A. Gaudí, s/núm.
A les 14 hores, dinar amb arròs i sobretaula amenitzada per Jaik.
A les 16,30 hores, jocs gegants i tradicionals, xocolatada i maquillatge infantil amb l’Iris.
A les 19 hores, zumba amb Tessi i companyia.
A les 22 hores, ball amb el conjunt Maracaibo.

§ De 18 a 20 hores, a la Pl. de l’Onze de Setembre i també a la pl. de Valldolig i organitzat per l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa: En Joc 2017. Vine a jugar a la plaça.

§ A les 18,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i amb taquilla inversa: Teatre Jove. Els alumnes del Taller de Teatre d’El Mirall posen en escena “F.F.S.” (Fast Food Syndrome).

§ De 19,30 a 21 hores, al tram del C. de Raval entre el C. de La Muralla i la Pl. de la Verge Maria, i organitzada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre: Escenificació de models en viu amb desfilada.

§ A les 20 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i amb taquilla inversa: Teatre Jove. El grup de teatre jove Ralek posa en escena Bosses de plàstic.

Diumenge 28 de maig

§ Tot el dia, al Santuari del Vilar, amb sortida a les 8 hores, des de la Pl. de Miquel Martí i Pol, i organitzades per la Casa de Andalucía de Blanes: Romería i Misa Rociera.

§ Festes de Primavera Els Pins – La Plantera.
De 8 a 14 hores, al veïnat d’Els Pins, Ral·li Fotogràfic de les Festes de Primavera Els Pins 2017.
A les 8 hores, a la platja de S’Abanell, tirada a l’art, i seguidament sardinada a l’aparcament del davant de la Pl. de la Mare de Déu del Vilar.
A les 11 hores, a la parròquia de la Sagrada Família, ubicada al C. de Francesc Macià, 21, ofici solemne.
A les 11 hores, amb sortida des de La Plantera i recorregut per diversos carrers del veïnat d’Els Pins, cercavila amb la Colla Gegantera de Blanes.
A les 12 hores, a l’esplanada existent al costat de l’antic pavelló d’esports, al C. d’A. Gaudí, actuació castellera dels Minyons de Sta. Cristina i sardanes a càrrec de la Cobla Palafolls.
A les 18 hores, al Teatre d’Els Pins, ubicat al C. de Francesc Macià, 26, veredicte públic del III Ral·li Fotogràfic.
A les 19 hores, al Teatre d’Els Pins, ubicat al C. de Francesc Macià, 26, lliurament de premis del III Ral·li Fotogràfic.
A les 21 hores, al Teatre d’Els Pins, ubicat al C. de Francesc Macià, 26, havaneres i cançons de taverna amb el Grup Cabotatge, amb cremat a mitja part.

§ De 9 a 15 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Club Bàsquet Blanes: Cloenda de la Temporada del Club Bàsquet Blanes.

§ De 9,30 a 14,30 hores, al camp de futbol de la Ciutat Esportiva de Blanes, i organitzada pel CD Blanes: Trobada d’Escoletes de Futbol.

§ A les 10 hores, amb punt de trobada a l’Oficina de Turisme de la Pl. de Catalunya: Ruta de les Ermites. Visita guiada en castellà.

§ Celebració de la festa del “Dia de la mare” a càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria de Blanes.
A les 9,15 hores, cercavila des de l’alçada del núm. 49 del C. del Ter, fins al col·legi de Sta. Maria, ubicat a la Pl. de la Sagrada Família, passant pels carrers del Canigó i d’Ardales, Av. del Pavos, carrers del Maresme i de S’Auguer, Pg. de la Marina, Pg. de Cortils i Vieta, C. de la Muralla, Pg. de Dintre, carrers Ample i de Raval, i Trav. de Raval.
A les 11,30 hores, missa a la capella del col·legi Sta. Maria.
A les 13 hores, cercavila des de la Pl. de la Sagrada Família fins a la Pl. d’Espanya, passant pels carrers de la Salut, de Jaume Ferrer, de Raval i de la Muralla, i pel Pg. de Dintre.
A les 13,30 hores, a la Pl. d’Espanya, petit concert i breu audició de sardanes.

§ A les 16,30 hores, a l’envelat instal·lat a l’esplanada del costat de l’antic pavelló d’esports, al C. d’A. Gaudí, s/núm., i organitzat per l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes i pel Consell Municipal d eles Persones Grans: Festa – Homenatge a la Gent Gran, amb actuacions, desfilades, balls i danses, homenatges i fi de festa amb ball i música en viu.