Blanes se solidaritza amb el dol per les víctimes de l’atemptat de Manchester

Ajuntament de Blanes

L’Ajuntament de Blanes s’ha sumat avui dimarts als actes i senyals de condol que s’estan mostrant arreu del món per solidaritzar-se amb el dolor que s’està patint a Manchester per l’atemptat comès aquesta passada nit.

A les 12 del migdia, diverses persones s’han concentrat davant l’edifici consistorial i han mantingut un minut de silenci, trencat tan sols pels aplaudiments espontanis amb què ha finalitzat l’acte simbòlic.

La concentració l’han encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat de regidors i regidores, així com de treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Blanes. Igualment, també han participat l’inspector en cap de la Policia Local de Blanes, Joan Garcia, i membres de Creu Roja de Blanes-Lloret-Tossa, entre ells la seva presidenta, Ma Lluïsa Bertolin. La convocatòria també s’ha fet extensiva perquè tothom qui volgués es concentrés a la mateixa hora davant les respectives dependències municipals que hi ha arreu del municipi.

D’aquesta manera, des de l’Ajuntament de Blanes s’ha volgut expressar una vegada més el condol per l’atemptat comès al Manchester Arena, que ha suposat la mort de 22 persones, i més de 50 ferits. Al mateix temps, s’ha expressat el suport i solidaritat amb la ciutat de Manchester, així com amb els familiars de les víctimes, la major part de les quals participaven com espectadors en el concert de la coneguda cantant nord-americana Ariana Grande, al qual hi assistien 21.000 persones.