Activitats a Blanes els dies 17, 18 i 19 de març

Divendres 17 de març

§ De 10 a 14 i de 16 a 20 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzada pel Banc de Sang i Teixits: Jornada de donació de sang.

§ A les 14 hores, al restaurant ubicat al C. del Canigó, 13, i organitzat per la Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales com a acte de celebració del Día de Andalucía: dinar de germanor, amb la companyia dels alcaldes d’Ardales i de Blanes.

§ A les 17 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2) sessió del club de Lectura Juvenil: “El vigilant en el camp de sègol”, de J D Salinger (per a joves a partir de 12 anys).

§ A les 19 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya 2): Xerrada-taller: Dansateràpia, a càrrec de Joana Peral Ríos, animadora socio-cultural i practitioner PNL.

§ A les 19hores, a la sala de plens de l’Ajuntament, debat: Qui ha matat La Tordera?, amb la participació de Noemí Pineda, Llicenciada en Ciències Ambientas i membre de la Plataforma Preservem el Litoral del Maresme, i Enric Badosa, biòleg i membre de de la junta de l’Institut Català d’Ornitologia. Organitza: CUP de Blanes

Dissabte 18 de març

§ De 10 a 20 hores, al C. de la Muralla, a l’alçada del bar Casal La Cooperativa, ubicat al núm. 28, i organitzat per l’Associació Cultural Es Viver, com a acte de celebració del 3r. aniversari del referit local: fira d’entitats i tallers manuals.

§ A les 11 hores, a la sala García-Tornel (C. Ample, 11) presentació de l’exposició Ardales mi pueblo, Blanes mi casa (mostra fotogràfica 2006 – 2016).

§ D’11 a 13 hores, a l’Espai Creatiu Morralla, ubicat a l’Av. de l’Estació, 70 -nau 4-.: circ en família.

§ De 18 a 20 hores, a la Pl. de Miquel Martí i Pol, i organitzat per l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa: En Joc 2017. Vine a jugar a la plaça.

§ De 18,30 a 19,30 hores, per diferents carrers del Centre, i organitzada per Acció Cultural Es Viver, com a acte de celebració del 3r. aniversari del bar Casal La Cooperativa: cercavila de la Colla Gegantera.

§ A les 19,30 hores, a la sala García- Tornel (C. Ample, 11), presentació de l’exposició Pinceladas, de Félix Morata.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzat per l’Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales: Luna de Cal y Adelfa (homenaje a Federico García Lorca), amb Macarena Albarracín, Ríos Cabrillana, Alberto Torres, Juan Carlos Moreno i Salvador Pendón.

§ A les 21 hores, al bar La Cooperativa (C. de la Muralla, 28): concert de jazz a càrrec de “Why Not?”. Un viatge per temes del 1920 al 2017.

Diumenge 19 de març

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
Mercat d’articles de segona ma La Ganga.

§ A les 9,30 hores, al local social de l’Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales: Esmorzar típic andalús.

§ De 10,30 a 13 hores, a l’espai de sorra del costat del camp de futbol de la Ciutat Esportiva de Blanes: 12è. Cros Escolar Vila de Blanes i Final Nacional de Cros Individual i per Equips.

§ A les 12 hores, al Pg. de Mar, a l’alçada del Banc dels Músics, i organitzat per l’Esbart Joaquim Ruyra, dins del II Cicle de Danses al Carrer: Balls de Gitanes, amb l’Anna Bigas, de l’Esbart Català de Dansaires.