Activitats a Blanes del 2 al 6 de març

Dijous 2 de marc

§ A les 11 hores, a la sala Casa Oms (C. Ample, 11): inauguració de l’exposició Els dinars de Recvll. Literatura abans dels premis.
§ A les 20 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins l’espai “Dijous de lletres i mots (tertúlia literària per a adults): Lolita, de Vladimir Nobokov.

Divendres 3 de març

§ A les 19 hores, a la sala García-Tornel (C. Ample, 11): presentació de l’exposició Noves Visions, de Fèlix Gallent.
§ A les 19 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2),: presentació del llibre Adolescencia herida. Comiendo con tu enemiga, a càrrec de la seva autora, Lidia Amella (autora local).
§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), posta en escena d’El Test, de Jordi Vallejo Duarri.
§ A les 21 hores, a Morralla, Espai Creatiu (Av. de l’Estació, 70 -nau 4) Jam Fem 10. (Jam Session + Pintxo Time).

Dissabte 4 de març

§ De 10 a 21 hores, als carrers de Blanes Centre: La Botiga al Carrer.
§ De 9 a 21 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, organitzada pel Bàdminton Blanes Club: prova de Bàdminton.
§ A les 20,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzada per la Casa de Andalucía de Blanes, com a acte de celebració del Día de Andalucía: actuació de la cantant María de la Colina i dels grups de baile, cajones y guitarra de la Casa de Andalucía de Blanes.

Diumenge 5 de març

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera, mercat d’articles de segona ma La Ganga.
§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), Rialles Blanes: La Cia. Inspira Teatre posa en escena l’espectacle de teatre musical Dibi-Dubi-Dubà.

Dilluns 6 de març

§ A les 18,30 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzada pel SIAD Blanes, en commemoració del Dia de la Dona Treballadora: xerrada Desigualtat salarial, fins quan?, a càrrec Cristina Sánchez Miret, doctora en Sociologia per la UdG.