Activitats a Blanes els dies 20, 21 i 22 de gener

Divendres 20 de gener 

§ De 9 a 16 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes: I Jornada de Jocs i Danses Tradicionals.

§ A les 17 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2): Sessió del club de Lectura Infantil: El senyor de les mosques, de William Golding.

§ A les 19 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins dels actes organitzats amb motiu de la Setmana de la Pau: (Re)Pensar les relacions entre gènere a partir de l’humor. Xerrada d’inauguració de l’exposició “Desigualtats de gènere en el treball”, a càrrec de Mariela Iglesias, investigadora FI DGR i doctorada a l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP-UAB).

§ A les 20 hores, al Casal la Cooperativa (C. de la Muralla 28), i dins dels actes organitzats amb motiu de la Setmana de la Pau: Xerrada sobre Síria i com ajudar als refugiats a Grècia, a càrrec de Jamal Waez, de l’Associació Solidària amb el Poble Siri, i Marina Serra, de l’Associació Solidària Mediterrània.

Dissabte 21 de gener

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), El Mirall posa en escena Guantanamera.

Diumenge 22 de gener

§ De 10 a 14 hores, a la pista groga de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Esportiu Judo Bàsic Costa Brava: Campionat de Catalunya de Judo de Veterans.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blane (C. Ample, 26), El Mirall posa en escena Guantanamera.