Activitats a Blanes els dies 16, 17 i 18 de desembre

Divendres 16 de desembre

§ De 10 a 12 hores, amb recorregut des de l’escola Sa Forcanera, ubicada a l’Av. de la Pau, fins al Pg. de Mar, passant per la Pl. de l’11 de setembre, i pels carrers de Jaume I, de Jaume Ferrer i Ample, i organitzada per l’escola Sa Forcanera: Caminada de suport a la Marató de TV3.

§ De 10 a 14 i de 16 a 21 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal i a la Biblioteca Jove, ubicades al Pg. de Catalunya, 2, i organitzada pel Banc de Sang i Teixits: Jornada de Donació de Sang.

§ De 16,45 a 19 hores, a les immediacions de l’escola Mn. Joan Batlle (C. de Lope de Vega, 1), amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: II Marxa d’Orientació Nocturna Familiar.

§ A les 19 hores, a la sala García-Tornel (C. Ample), inauguració de RegalArt, amb cantada de nadales a càrrec del Cor de Cambra Sota Palau.

§ A les 21 hores, a l’Espai Creatiu Morralla (Av. de l’Estació, 70 -nau 4-). Jam Session Solidària, organitzada per Creu Roja Joventut dins de la campanya de recollida de joguines d’enguany, i cloenda de curs.

Dissabte 17 de desembre

§ De 8,30 a 13,30 hores, amb sortida i arribada a l’antic camp de futbol d’Els Pins, ubicat al C. d’A. Gaudí, s/núm: Matinal de Marxa Nòrdica fins al castell de Palafolls i tornada (18 km).

§ D’11 a 13 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Rítmica Blanes Vitry: Festival de Nadal de Gimnàstica Rítimica.

§ De 17 a 19 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Esportiu Blanenc de Gimnàstica Rítmica: Festival de Nadal de Gimnàstica Rítmica.

§ De 17 a 21 hores, al Pg. de Mar, a l’alçada del Banc dels Músics, i organitzades pel Col·legi Cor de Maria, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Encesa d’espelmes i parada de berenar.

§ A les 18 hores, davant de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 29), i organitzada per Creu Roja Joventut.
Gran Recollida de Joguines.

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Tot assajant, Pastors i Misteris a càrrec del Grup dels Pastorets de Blanes, sota la direcció d’El Mirall.

Diumenge 18 de desembre

§ D’11 a 14 hores, a la pista vermella, i organitzat pel Club Esportiu Shorei-Ryu Blanes: Festival de Kenpo-Karate Infantil de Nadal.

§ De 9 a 14 hores, al camp de futbol de Can Borell (ctra. de Malgrat, s/núm), presentació dels equips del Ràcing Blanenc per a la temporada 2016-17 i xocolatada.

§ De 9 a 15 hores, al Pg. de Mar, a l’alçada del C. Ample, i organitzada per l’ABBC amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3.
Parada de llibres de segona mà.

§ De 9 a 15 hores, al camp de futbol de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43.
Acte de presentació dels equips del CD Blanes per a la temporada 2016-17 i botifarrada.

§ A les 11 hores, amb sortida des del Pg. de Mar, i organitzada per l’AEiG Pinya de Rosa, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3.
Cursa i Canicros Popular (8 km).

§ A les 12,30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners.
Concert de Nadal a càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria.