Mario Ros serà el substitut de la regidora Susana Ramajo a l’Ajuntament de Blanes

Mario Ros

Mario Ros

El músic blanenc Mario Ros serà el substitut de Susana Ramajo, regidora sortint de l’equip de govern de l’Ajuntament de Blanes, que dimecres passat va fer pública la renúncia al càrrec per motius personals. Ramajo deixarà de ser regidora el proper dia 28 de gener de les àrees d’Acció Social, Educació, i Cooperació i Solidaritat.

A les Eleccions Municipals del 2015, Mario Ros va ocupar la cinquena posició de la llista del PSC de Blanes com a independent, i va ser un dels nous fitxatges de l’equip socialista. Ros, de 52 anys, és un músic i compositor de prestigi que ha rebut diversos premis internacionals. A més, és professor de música i va ser condecorat amb el Premi d’Honor de Composició pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona.

Un cop s’hagi fet efectiva la renúncia de Ramajo, el futur regidor passarà a ocupar el seu càrrec en el ple ordinari del mes de febrer, o bé en l’extraordinari que es convoqui el proper mes. A partir de llavors, Mario Ros s’incorporarà al consistori, on passarà a formar part de l’equip de govern de l’Ajuntament de Blanes, format per 4 regidors del PSC i 4 de CDC.

Miquel Lupiáñez, alcalde de Blanes (PSC), explica que Mario Ros és una persona senzilla, prudent i propera. A més, destaca que «malgrat trobarem a faltar molt a la Susana, en Mario aportarà un valor afegit a l’equip de govern: nous reptes i horitzons».