Recuperen a la costa de Blanes un veler sostret a Itàlia

Mossos d'Esquadra

Mossos d’Esquadra

Agents de Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Blanes, juntament amb la Policia Local del municipi, van recuperar un veler de 12 metres d’eslora a 200 metres de la platja S’Abanell, de la població de Blanes.

El 2 de desembre, la Policia Local de Blanes va localitzar en la zona marítima de la platja de S’Abanell de Blanes (Selva Litoral), a  200 metres de la costa, un veler que es trobava fondejat al mar sense ningú a l’interior.

Agents de la Policia Local de Blanes van constatar que a l’interior de l’embarcació no hi havia ningú, que l’interior del veler es trobava en mal estat i brut. També van localitzar un permís nàutic a nom d’una persona de nacionalitat italiana.

La policia local va traspassar les diligències als mossos, que van  realitzar comprovacions i van observar que el veler, de 12 metres de llarg, amb el nom “Panajuana”, constava com a sostret des del dia 25 de novembre de la localitat d’Imperia (Itàlia), població molt propera a la frontera francesa.

La unitat aquàtica dels mossos va remolcar l’embarcació fins al port de Blanes, lloc on es troba actualment.

Actualment hi ha una investigació oberta, per part de la unitat aquàtica dels mossos, per esbrinar la ruta realitzada pel veler  i esbrinar els possibles autors del  robatori.

Els mossos, que ja han localitzat el seu legítim propietari, estan fent gestions entre cossos policials europeus per tal de retornar-li.