Activitats a Blanes del 4 al 8 de desembre

Divendres 4 de desembre

§ A les 19 hores, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament: inauguració de la 23a edició del Pessebre Monumental realitzat per alumnes de l’institut Serrallarga, i de l’encesa de l’enllumenat de Nadal de la façana de l’Ajuntament.

§ A les 19 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2) “Taller d’Scrapbooking” per a joves i adults, amb “Taleia Cultura”.

Dissabte 5 de desembre

§ De 10 a 20 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, organitzats per la Federació Catalana de Futbol, i amb inflables a l’exterior de la Ciutat Esportiva: Campionats Comarcals de Futbol Sala.

§ A les 16,30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i organitzat per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre: Sorteig d’un viatge a Nova York per a dues persones.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i en col·laboració amb Caritas, amb la finalitat de recaptar fons destinats als més necessitats: El grup local “Nabac” presenta l’espectacle musical “Records per a tu”.

§ A les 20,30 hores, a la parròquia de Sta. Maria, i en col·laboració amb Caritas, amb la finalitat de recollir productes higiènics i de neteja així com de recaptar fons destinats als més necessitats: Concert de cant de l’”Associació de Músics Amateurs de Blanes (AMA Blanes)”

Diumenge 6 de desembre

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzada per l’AAVV de la Plantera: Mercat de segona ma “La Ganga”.

§ De 9 a 15 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, organitzats per la Federació Catalana de Futbol, i amb inflables a l’exterior de la Ciutat Esportiva: Campionats Comarcals de Futbol Sala.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), L’Associació Rialles Blanes posa en escena l’espectacle de teatre “Els contes de Rialles: La màgia del Nadal”.

Dimarts 8 de desembre

§ De 10 a 21 hores, a la Pl. dels Països Catalans, i organitzada per Creu Roja: Campanya de Nadal de recollida de joguines.

§ A les 18 hores, a l’antic Pavelló d’Esports (C. de Josep Tarradellas), 2, i organitzat per la Unió Ornitològica de Blanes i Comarca: inauguració de la 42a. Lliga Catalana de Canaricultura.