Activitats a Blanes els dies 13, 14 i 15 de novembre

Divendres 13 de novembre

§ A les 17 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2), sessió del Club de Lectura Juvenil. “Traición”, d’Scott Westerfeld.

§ A les 19 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzada per la Fundació Karl Faust, Jardí Botànic Marimurtra, dins de la Setmana de la Ciència: Xerrada: «Llum i fotosíntesis, motors de la vida a la terra», a càrrec del Dr. Joaquín Azcón.

§ De 23 a 3 hores de la matinada, a Morralla, Espai Creatiu (Av. de l’Estació, 70 -nau 4-), i organitzat pel Club Blandaskate: Festival Skate “Viernes 13”, amb actuacions musicals, concursos d’skate i l’estrena d’un documental dels patinadors del club realitzat per membres de l’entitat.

Dissabte 14 se novembre

§ De 10 a 14 hores, al Pg. de Mar, davant del C. Ample, i organitzada per la Creu Roja, parada a favor dels nens desfavorits.

Diumenge 15 de novembre

§ De 10 a 13 hores, al Pg. de Mar, davant del C. Ample, i organitzada per la Creu Roja, parada de recollida de joguines per a la campanya Nadal-Reis d’enguany.

§ De 10,30 a 14 hores, al camp de futbol Pedro A. Dorado, ubicat al C. de Ca la Guidó: presentació dels equips de l’AD Ca la Guidó per a la temporada 2015-16.

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzada per l’Associació de Veïns de Mas Enlaire: Gala Benèfica a càrrec de l’Escola de Dansa Daina per recaptar fons destinats a l’Associació de Pàrkinson Blanes – La Selva / Alt Maresme.