Activitats programades a Blanes del 3 al 6 de setembre

Dijous 3 de setembre

Foto: Anna Rosa Bou

Foto: Anna Rosa Bou

§ A les 17 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2). Club de lectura infantil: “Esmeralda. Rumb a l’horitzó”, de Sara Rojo.

§ A les 18 hores, a les instal·lacions del Club de Vela Blanes, ubicat a l’Esplanada del Port, inauguració dels Campionats d’Espanya de les classes Europe i Finn de Vela.

§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), tertúlia literària per a adults: Viatges amb la tieta, de Graham Greene.

Divendres 4 de setembre

§ A les 17 hores, a la Biblioteca Jove, ubicada al Pg. de Catalunya, 2.
Club de lectura jove: “Viatge al centre de la terra”, de Jules Verne.

§ A les 22 hores, a la Pl. de la Verge Maria, i dins de la 6a. edició dels “Docus a la Fresca”, organitzats per l’Associació Cultural La Focal, projecció del documental “Determinants de la Salut, el Negoci de la Vida”, de Frederic Pahisa (2014), amb paradeta informativa sobre les temàtiques programades, i presentació prèvia a càrrec dels autors i/o membres de les entitats i productors dels Docus a la fresca 2015 (projecció prevista inicialment per al divendres 14 d’agost, que va haver de ser suspesa pel mal temps). En cas de mal temps, la projecció tindrà lloc al Casal La Cooperativa, ubicat al C. de La Muralla, 28.

Dissabte 5 de setembre

§ A les 22 hores, a l’Espai Creatiu Morralla, ubicat a l’Av. de l’Estació, 70 -nau 4-, i organitzat per JRTSOHC: concert d’Atlas Losing Grip, Suspira i Errant.

Diumenge 6 de setembre

§ De 9 a 12 hores, amb sortida i arribada a la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Club Ciclista Blandense, dins del “Circuït DonaBike 2015”: II Marxa BTT Dones a Pedals (tres recorreguts de 8 -a peu-, 15 i 25 km.)

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzada per l’AAVV de la Plantera. Fira d’articles de 2a. mà La Ganga.

§ De 18 a 21 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, turisme Familiar. Taller infantil: Taller de gelats.

§ A les 19 hores, al Pg. de la Mestrança, a l’alçada del monument al Frare, i organitzada per l’Agrupació Sardanista de Blanes: audició de sardanes a càrrec de la Cobla Palafolls.