El KH-7 BM Granollers i el FC Barcelona Lassa, campions de la Supercopa de Catalunya d’Handbol

final_barcelonaEl KH-7 BM Granollers en categoria femenina, i el FC Barcelona Lassa en masculina, s’han proclamat campions de la Supercopa de Catalunya d’Handbol 2015 després de jugar-se les dues finals la tarda-vespre d’aquest passat divendres. La competició ha significat l’inici de la temporada d’hanbol 2015-2016 a Catalunya.

La primera final en disputar-se va ser la femenina, on el KH-7 BM Granollers va superar al CH Amposta Lagrama per 28 a 22. Després d’una primera part molt igualada que va finalitzar amb avantatge mínim per les de la capital del Montsià, 12-13, a la segona les vallesanes van donar la volta al marcador i van acabar emportant-se el partit.

final_kh7

D’aquesta manera, el KH-7 BM Granollers va aixecar per segona vegada en la seva història la Supercopa que les acredita com a guanyadores. D’altra banda, Judith Vizuete, del KH-7 BM Granollers, va ser nomenada millor jugadora de la final, mentre que la portera del CH Amposta Lagrama va ser escollida millor portera.

El FC Barcelona Lassa, campió masculí de la Supercopa

La final masculina, que es va disputar a rengló seguit després que s’havia jugat la femenina, va transcórrer amb un guió molt similar. Així, la primera part va ser molt igualada i, tot i que el FC Barcelona dominava el marcador en tot moment, davant seu tenia un Granollers molt lluitador que es mantenia sempre molt a prop dels blaugranes, plantant cara.

Equip KH-7

A la represa, els jugadors del FC Barcelona van intensificar el ritme i ben aviat van deixar sense gaire opcions més als vallesans que, poc a poc, van veure com les diferències s’anaven eixamplant en el lluminós. D’aquesta manera, s’arribaria al final de l’encontre, que es va dirimir per un resultat final prou contundent: 35 a 21.

Val a dir que tots dos equips es tornaran a enfrontar ben aviat després d’aquest primer partit de temporada. Serà el proper dimecres, 2 de setembre, quan estarà en joc un altre títol destacat: la XXX Supercopa ASOBAL que es disputarà a Zaragoza. En aquest cas els blaugranes han accedit a la final com a campions de la lliga ASOBAL BAUHAUS i el Fraikin BM Granollers com a sots-campions de la Copa del Rei.

Barcelona

Tornant a la final masculina de la Supercopa de Catalunya d’Handbol disputada a la Ciutat Esportiva Blanes, val a dir que Víctor Tomàs, capità blaugrana, va ser escollit com a millor jugador de la final, mentre que el millor porter del partit va ser Gonzalo Pérez, que també defensa els colors del FC Barcelona.

El lliurament de les respectives supercopes i reconeixements als jugadors en les dues categories el van encapçalar l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau.

Fotos: Ajuntament de Blanes