Activitats a Blanes els dies 3, 4 i 5 de juliol

Divendres 3 de juliol

§ Festes del Veïnat de Quatre Vents, al carrer de Sant Pere Màrtir, davant dels dipòsits de l’aigua.
– A les 19 hores, obertura de les festes.
– A les 22 hores, ball amb el grup Maracaibo.

Dissabte 4 de juliol

§ De 9 a 14,30 hores, a la Biblioteca Comarcal i organitzat per AulaBlanes i la Biblioteca Comarcal de Blanes: Taller de psicologia de la motivació, amb el psicòleg Pep Martí, director del Departament de Psicologia del CAR de Sant Cugat.

§ De 16 a 20 hores, a la Pl. d’Espanya, i organitzada per l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes: Desfilada de vestits de paper.

§ Festes del Veïnat de Quatre Vents

– De 17 a 20 hores, a la Pl. de la Molina, festa infantil amb inflables.
– A les 22,30 hores, al C. de Sant Pere Màrtir, davant dels dipòsits de l’aigua, ball amb el conjunt Latin Swing.

§ Festes dels veïnats de Raval i Sa Carbonera

– A les 17,30 hores, a la Pl. de Mn. Joan Quer, festa infantil amb els contes de la Mercè, l’animació de la Colla Gegantera de Blanes i xocolata desfeta i melindros per a tothom.
– A les 22 hores, a la Pl. de l’Església, sopar popular a la fresca, ball d’enramades amb el conjunt Maracaibo, rom cremat i gran rifa.

§ A les 19 hores, a la casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2) inauguració de l’exposició i lliurament de premis de la 43a. edició del Concurs Fotogràfic Digital Quillat 2015.

§ De 20,30 a 22 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzada per l’Esguard.
Desfilada “Sense Diferències”.

Diumenge 5 de juliol

§ De 9 a 13 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, organitzat pel Club Twirling Blanes: Festival de Twirling de Final de Temporada.

§ De 9,30 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzada per l’AAVV de la Plantera: Fira d’articles de 2a. mà La Ganga.

§ Festes del Veïnat de Quatre Vents.

– A les 10 hores, al C. de Sant Pere Màrtir, davant dels dipòsits de l’aigua, esmorzar.
– A les 12 hores, a la capella de Sta. Anna, ubicada al C. dels Pirineus, 7, missa “rociera” amb el “Coro Rociero Romero Verde”.
– A les 18,30 hores, al C. de Sant Pere Màrtir, davant dels dipòsits de l’aigua, homenatge a la gent gran del barri, amenitzat per “El Peseta” i els quadres flamencs de la “Casa de Andalucía”.
– A les 22 hores, al C. de Sant Pere Màrtir, davant dels dipòsits de l’aigua, ball amb “El Peseta”.
– A les 24 hores, al C. de Sant Pere Màrtir, davant dels dipòsits de l’aigua, fi de festa i cremat popular.

§ A les 17 hores, a l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge (C. Mas Enlaire, 3): Cineforum amb la projecció de la pel·licula “Amanece que no es poco“.

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) a benefici de la Plataforma de Dones de Blanes: AMA presenta Eurovisió Blanes.

§ De 18 a 21 hores, al Pg. de Pau Casals, davant del Banc dels Músics: Taller de Turisme Familiar. Taller infantil: Vaixell pirata.