La Policia Local de Blanes i Bombers de la Generalitat intervenen en el foc d’un contenidor

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

Tres dotacions de la Policia Local de Blanes i una dels Bombers de la Generalitat han hagut d’intervenir aquesta matinada de dissabte en l’extinció d’un foc que hi ha hagut en un contenidor de deixalles.

A conseqüència del foc, el contenidor ha quedat completament cremat i, malgrat la seva proximitat amb els dos altres que hi havia al seu costat, no s’hi ha escampat. Aquest matí, el contenidor cremat ja ha estat substituït per un de nou.

Els fets han tingut lloc pels volts de 2/4 de 4 de la matinada, quan la trucada d’un veí al telèfon d’emergències 112 ha alertat que hi havia foc a l’interior d’un contenidor de llaunes i envasos de plàstics situat a la plaça 11 de Setembre, al barri de Mas Enlaire.

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

Immediatament, s’ha activat el protocol i s’han traslladat tres dotacions de la Policia Local de Blanes i una dels Bombers de la Generalitat, que s’han encarregat de sufocar l’incendi en pocs segons. Pels volts de les 4 de la matinada l’emergència s’ha donat per conclosa.

Donat que la zona on està situat el contenidor està allunyada d’edificis de veïns, i no hi havia cap vehicle aparcat a prop, no s’ha hagut de plantejar haver de desallotjar o traslladar elements potencialment perillosos. Pel que fa a l’origen del foc, se sospita que hagi pogut estat una bretolada provocada amb el llançament d’un petard al seu interior, ja que la proximitat de la revetlla de Sant Joan ha provocat que aquests dies s’estiguin utilitzant avançadament articles pirotècnics.