Activitats programades a Blanes del 19 al 24 de juny

Divendres 19 de juny

§ De 10 a 11 hores, per diferents carrers del veïnat de La Plantera, i organitzada pel col·legi Napoleó Soliva: Cursa de final de curs dels alumnes del col·legi Napoleó Soliva.

§ De 10 a 14 i de 16 a 21,30 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal i a la Biblioteca Jove, ubicades al Pg. de Catalunya, 2, i organitzada pel Banc de Sang i Teixits.
Campanya de Donació de Sang.

Dissabte 20 de juny

§ De 9 a 14 hores, al camp de futbol de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel CD Blanes: Torneig de futbol Memorial Joan Bota.

§ De 10 a 19 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, i organitzades per la Federació Catalana d’Handbol: Finals de les Copes Catalanes d’Handbol.

§ A les 17 hores, a la Pl. dels Països Catalans, i organitzada per la Comissió de Cooperació, Solidaritat i Cohesió Social de l’Ajuntament de Blanes: Fira de la Diversitat i Mostra Gastronòmica, amb actuacions de música i dansa.

§ De les 18 hores de dissabte fins a les 13 hores de diumenge, al parc de Quatre Vents (davant de la Pl. de la Molina), i organitzada per l’AEiG Pinya de Rosa dins dels actes de celebració del 50è aniversari: Acampada popular amb infants, joves i pares.

§ De 20,45 a 21,30 hores, a l’espai comprès entre Sa Pujola i Sa Palomera, i organitzat per la parròquia de Sta. Maria: Acte de Benedicció del Mar.

§ De les 21 a les 24 hores, a l’ermita de Santa Bàrbara, i organitzada pel Cercle Astronòmic de la Tordera: Plantada de Telescopis oberta a tothom.

§ A les 21,30 hores, al Teatre de Blanes, (C. Ample, 26), i organitzat per l’Esbart Joaquim Ruyra amb la finalitat de recaptar fons per a la participació de l’entitat al Festival Internacional Anseong Baudeogi que tindrà lloc a Corea del Sud els dies del 4 al 12 del proper mes d’octubre.
Repertori de danses que sota la direcció de David Martínez l’Esbart Joaquim Ruyra ha preparat per a aquesta temporada.

Diumenge 21 de juny

JFG

JFG

§ De 9,30 a 14 hores, a les pistes verda i blava de la Ciutat Esportiva de Blanes, i organitzades per la Federació Catalana d’Handbol: Finals de les Copes Catalanes d’Handbol.

§ De 9,30 a 14,30 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel CFS Blanesport 83: Fase final de la Copa Girona Aleví de Futbol Sala.

§ De 10,30 a 13,30 i de 17 a 20,30 hores, a la Pl. d’Espanya, i organitzats per l’escola de música de l’Assoc. Banda-Cobla del Col·legi Sta. Maria: Concerts de celebració del Dia Internacional de la Música.

D’11 a 12 hores, a la pista groga de la Ciutat Esportiva de Blanes, i organitzada pel Club Karate-Do Blanes: Demostració de Karate-Do.

Dilluns 22 de juny

§ A les 19 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal Pg. de Catalunya, 2), i organitzada pel col·lectiu Dona Terra, dins del programa Empodera-Te:  Xerrada Organitzate, amb Pilar Auguet.

Dimarts 23 de juny

Foto: Aitor Roger

Foto: Aitor Roger

§ Al Pg. de Pau Casals, i organitzada per la Colla de Diables Sa Forcanera i l’Agrupament Escolta Pinya de Rosa, amb la col·laboració dels Amics de la Cultura Asiàtica, l’Assoc. Joan Petit, Nens amb Càncer, l’Esbart Joaquim Ruyra, la Colla Gegantera de Blanes, l’Assemblea Nacional Catalana i l’Assoc. Cultural Es Viver: Revetlla de Sant Joan 2015.

– A les 17,30 hores, contes i xocolatada.
– A les 18,15 hores, taller de creació de ninots.
– A les 19,00 hores, danses catalanes.
– A les 19,40 hores, actuació/taller de fer castells.
– A les 20,30 hores, cercavila, actuació de gegants i cap grossos i penjada de ninots.
– A les 21,00 hores, arribada de la flama i encesa de la foguera.
– A les 21,40 hores, lliurament de la “Flameta”.
– A les 22,00 hores, sopar popular i encesa d’espelmes.
– A les 22,30 hores, balls tradicionals i cercavila amb batucada de diables.
– A les 23,15 hores, actuació de grup musical.
– A les 00,10 hores, espectacle de foc.
– A les 00,30 hores, actuació de grup musical.
– A les 00,50 hores, punxadiscs.
– A les 03,00 hores, fi de festa.

§ A les 21 hores, a l’Av. de Catalunya, i organitzada per l’AV de la Plantera: Revetlla de Sant Joan 2015, amb servei de bar, entrepans, begudes, música a càrrec de Sebas Rider i ball.

Dimecres 24 de juny

§ A les 19 hores, al jardí botànic Marimurtra, ubicat al Pg. de Carles Faust, 9, i organitzada per Amics d’en Joan Petit, Nens amb Càncer: 13a. Festa dels Contes de Sant Joan.