Activitats a Blanes els dies 5, 6 i 7 de juny

Divendres 5 de juny

§ A les 20 hores, al pati de la Magnòlia de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Havaneres, amb el Grup Es Portell, acompanyat d’un cremat de rom ofert per l’Associació Cultural es Viver, dins els actes de la setmana dedicada al Mar, amb motiu del Dia Mundial dels Oceans.

§ A partir de les 21,30 hores, a la pista esportiva de Mas Florit, dins la programació de les Festes del barri de Mas Florit 2015: Nit Jove 2015, amb les actuacions de “Fleyks”, “D’Lujo”, “Brenda Delgado”, cantant de flamenc i fi de festa amb el grup “Renegades of Punk”, col.labora Morralla.

Dissabte 6 de juny

§ De les 9 hores fins les 13,30 hores, al camp de futbol de Ca La Guidó, organitzat per l’A.D. Ca la Guidó: Cloenda Escoles.

§ De les 9 hores fins les 14 hores, al camp de futbol de Can Borell, al C/ Rubén Darío: I torneig futbol base 4 Vents “Emilio Barbero”.

§ De les 9 hores fins les 20,30 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat per la Diputació de Girona, Representació Territorial de la Generalitat de Catalunya i el Consell Esportiu de la Selva: II Jocs Emporiom, Finals Territorials dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Es portarà a terme la Final de Gimnàstica Artística, Bàsquet, Futbol 7, Hip Hip Hop, Hoquei, Patinatge i Voleibol.

§ De les 16,30 hores fins les 21,30 hores, a la Plaça dels Països Catalans (Pavelló antic).
Trobada de Big Bands, amb la Vilanova Big Band, la Big Band del col.legi Santa Maria, la VBella Banda i X-tramp

§ A partir de les 10 hores, a la pista esportiva de Mas Florit, dins la programació de les Festes del barri de Mas Florit 2015:
– A les 10 hores, Diana Florida, començarà el dia amb una sonora Traca de Petards.
– A les 10,30 hores, Cercavila pels carrers del barri amb la Colla Gegantera de Blanes.
– De les 11 hores a les 14 hores, durant tres hores hi haurà inflables per a tots els nens de diferents edats.
– A les 12 hores, Contacontes, a càrrec de Mercè Domènech.
– A les 12,30 hores, Concurs de Dibuix Infantil, per als nois i noies que vulguin participar entre 4 i 12 anys.
– A les 17,30 hores, Gran xocolatada amb melindros.
– A les 18,30 hores, Entrega de trofeus del Concurs de Dibuix Infantil.
– A les 19 hores, Exhibicions esportives artístiques.
– A les 22,30 hores, Espectacle de ball i animació a càrrec del grup “Yoris-Grup”

Diumenge 7 de juny

estores-2§ De 8 a 14 hores, als carrers dels Papus, dels Filadors i de Raval, i a les places de Mn. Joan Quer i de l’Església, i organitzada per l’Associació d’Estores del Barri de Raval: Elaboració de les Estores de Corpus.

§ De les 9 hores fins les 14 hores, al camp de futbol de Can Borell, al C/ Rubén Darío.
I torneig futbol base 4 Vents “Emilio Barbero”

§ De les 9 hores fins les 14 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes organitzat per la Diputació de Girona, Representació Territorial de la Generalitat de Catalunya i el Consell Esportiu de la Selva: II Jocs Emporiom, Finals Territorials dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Es portarà a terme la Final de Gimnàstica Artística, Bàsquet, Futbol 7, Hip Hip Hop, Hoquei, Patinatge i Voleibol.

§ A les 10 hores i fins les 13 hores, a l’esplanada de sorra al costat de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat per la Diputació de Girona, Representació Territorial de la Generalitat de Catalunya i el Consell Esportiu de la Selva: 10è Cros Escolar Vila de Blanes.

§ A partir de les 10 hores, a la pista esportiva de Mas Florit, dins la programació de les Festes del barri de Mas Florit 2015: Sardinada Popular.

§ De les 10,30 hores a les 13,30 hores, al Passeig de Mar, a l’alçada dels bancs dels músics i organitzat per l’Ajuntament de Blanes, CAAS Tossa de Mar i el Centre Veterinari Mireia Balliu.
Desfilada Canina.

§ De 14 a 20,15 hores, als carrers dels Papus, dels Filadors i de Raval, i a les places de Mn. Joan Quer i a l’Església, i organitzada per l’Associació d’Estores del Barri de Raval: Exposició de les Estores de Corpus.

§ De les 17 a les 20 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Esportiu Shorey Riu: Festival Kenpo-Karate 2015.

§ A les 20,15 hores, pels carrers dels Papus, dels Filadors i de Raval, i a les places de Mn. Joan Quer i de l’Església: Processó de Corpus.