Activitats a Blanes els dies 17, 18 i 19 d’abril

Divendres 17 d’abril

§ De 9,30 a 13,30 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes i organizada pel Centre de Dia de Blanes: Jornada Esportiva.

blanes_barri

§ A les 17 hores, al restaurant Es Blanc (C. del Mirador de S’Auguer, 26): Presentació del llibre Blanes, barri a barri de l’historiador Aitor Roger, a càrrec de Mònica Rabassa.

§ A les 20 hores, al Casal la Cooperativa (c. Muralla, 28), la CUP organitza una xerrada i tertúlia amb Quim Arrufat , diputat de la CUP al Parlament de Catalunya. Es parlarà del procés independentista des dels municipis.

§ A les 22 hores (concerts a partir de les 23 hores), a l’espai creatiu Morralla (Avinguda de l’Estació, 70 -nau 4) i organizat per Jartos HC Blanes: Concerts de Bellarko, No Time For A Goodbye i All Your Lies.

Dissabte 18 d’abril

§ D’11 a 13 hores, a la confluència dels carrers de Mercaders i de la Verge Maria, i organitzat per l’ABBC i realitzat per la botiga Eurekakids: Taller gratuït d’animació infantil.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26) presentació del llibre 50 anys fent camí commemoratiu del 50è aniversari del l’AEiG Pinya de Rosa.

§ A les 18 hores, a l’Ateneu Sa Fera Ferotge (c. Mas Enlaire, 3), taula rodona Crisi del Capitalisme i Drets Laborals. Debat obert entre representants del sindicats dels treballadors CNT, CGT, UGT, CCOO, COS i el corrent crític de CCOO “per un gir sindical a l’esquerra”. Moderarà el debat el professor de Filosofia del Dret Jaume Nadal Corbalàn.

Diumenge 19 d’abril

§ De 8 a 14 hores, i organitzada pel Centre Excursionista de Blanes: XXIV Ruta de les Ermites, amb el recorregut Sant Francesc, Esperança, Antiga, Salut, El Vilar, Sta. Bàrbara, Sant Joan i Sant Francesc (18 km).

§ De 9 a 14 hores, al Pg. de Mar, davant del C. Ample: Llibres i roses de l’AEiG Pinya de Rosa. Es podrà adquirir el llibre “50 anys fent camí” de l’aniversari de l’Agrupament.

§ De 10 a 11,30 hores, amb recorregut urbà i inici i final a la Pl. de l’Escorxador, i organitzada per l’AMPA del col·legi Sta. Maria: Pedalada Escolar.

§ De 10 a 14 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzada per les escoles bressol municipals: Jornada de Sensibilització.

§ De 13 a 18 hores, al paratge anomenat l’Estel: Dinar per a socis de l’AAVV de S’Auguer, de celebració de la festivitat de Sant Jordi.