ICV-EUiA-Pirates de Blanes aprova la llista de la seva candidatura a les eleccions municipals i el seu codi ètic

Imatge de la reunió

Imatge de la reunió

L’assemblea d’ICV-EUiA-Pirates a Blanes s’ha reunit aquest diumenge 1 de març a la Sala Els Padrets de la ciutat, per tal d’aprovar la llista definitiva de la candidatura que es presentarà a les properes eleccions municipals el mes de maig, així com el seu codi ètic. Tots dos assumptes han quedat aprovades per la  militància i simpatitzants de la coalició.

La llista, encapçalada per l’actual regidor i portaveu de la coalició Joan Salmerón, integra a militants d’EUiA, ICV i Pirates de Catalunya, així com un significatiu nombre de persones independents. És destacable també la gran quantitat de joves que formen part d’aquesta llista, fet que demostra per un costat el compromís del jovent blanenc amb el seu poble, i per altre la bona salut de la coalició de cara al futur.

Segons ha explicat Salmerón «hem buscat reflectir la diversitat de la població blanenca, integrant a homes i dones de tots els àmbits i barris, per tal de tenir un equip amb gent amb ganes de treballar i on tothom se senti representat». L’objectiu de la coalició d’esquerres, en paraules de Salmerón, és ben clar: «Amb aquesta llista sortim a guanyar. Com diu el nostre lema de campanya, anem a recuperar Blanes pel poble».

En el transcurs de la mateixa assemblea s’ha aprovat per unanimitat el codi ètic de la coalició. Aquest document estableix les bases ètiques per les quals s’han de regir els integrants de la candidatura, amb la participació ciutadana i la transparència com a pilars bàsics d’acció política.

La presentació oficial de la candidatura tindrà lloc el 20 de març en un sopar públic.