EUiA-ICV de Blanes presenta els quatre primers candidats de la llista per a les Eleccions Municipals

Joan Salmeron,

Joan Salmerón, Dolors Rubio, Víctor Catalan i Marian Anguita

La coalició d’EUiA-ICV a Blanes va convocar una roda de premsa per a presentar als mitjans de comunicació les quatre persones que encapçalaran la llista de la coalició per a les eleccions municipals de 2015.

El regidor i portaveu del grup municipal, Joan Salmerón ha presentat la candidatura, aclarint que aquesta va ser aprovada per majoria amb una sola abstenció, per l’assemblea de la coalició que va tenir lloc el passat dissabte 22 de novembre.

Els elegits han estat Joan Salmerón, com a cap de llista, Dolors Rubio, Víctor Catalan i Marian Anguita, respectivament, 2a, 3è i 4a.

“Hem triat persones amb clara voluntat de treball i capacitat de fer una bona feina dins l’Ajuntament” ha declarat Salmerón. També ha destacat que els objectius prioritaris a treballar en la propera legislatura són la defensa de les persones, recuperar la confiança dels i les treballadores de l’ajuntament, així com la de la ciutadania envers l’ajuntament.

Un altre dels trets a destacar es mantenir una política de transparència financera i una total disposició cap a una participació ciutadana real. Una aposta que forma part del programa de la coalició des de fa molts anys.

En relació a aquest aspecte, Salmerón ha destacat que estem des de fa mesos treballant en el programa que s’està elaborant de forma participativa amb debats oberts a la ciutadania, i dels que ja només queda la darrera sessió que tractarà d’Hisenda i Política Econòmica, el proper 12 de desembre, per passar després a l’aprovació de l’assemblea el programa definitiu que, junt a la candidatura completa es presentarà a mitjans de gener de 2015.

Perfil dels candidats

Salmerón ha comentat que “malgrat la difícil situació de la nostra vila, procurem fer un programa que respongui a les necessitats dels i les ciutadanes”.

Joan Salmerón Crosas, 56 anys, regidor i portaveu del Grup Municipal d’EUiA-ICV de Blanes, Sindicalista i empleat de banca.

Dolors Rubio Castillo, 34 anys, advocada i politòloga, responsable d’Organització d’EUiA de Blanes.

Víctor Catalan Casas, 23 anys, regidor d’EUiA-ICV, estudiant d’arquitectura, membre de Joves d’Esquerra Verda d’ICV

Marian Anguita Ferrer, 62 anys, Coordinadora d’EUiA de Blanes, periodista i tècnica editorial