Jèssica Terrón, número 2 a la llista d’ICV de Blanes per a les eleccions municipals

Jèssica Terron

Jèssica Terron

L’agrupació local d’Iniciativa per Catalunya Verds de Blanes ha escollit Jèssica Terrón per anar de número dos a la llista d’ICV per a les properes eleccions municipals, el maig de l’any que ve.

Terrón assegura que «és important que els i les joves tinguem representació i veu al ple de l’ajuntament perquè som els més interessats a impulsar les polítiques de joventut que mai no s’han arribat a concretar i també per recuperar les que hem perdut els darrers anys».


Terrón, que anirà darrere de l’actual regidor de Blanes, Víctor Catalán, vol comptar amb el suport de la coalició per entrar al consistori blanenc que es formarà després dels comicis municipals. «Vull que a la propera legislatura Blanes recuperi el Punt d’Informació Juvenil i els serveis bàsics que desenvolupava en habitatge, formació i ocupació», ha afirmat Terrón.

Per a Víctor Catalán, la incorporació de Terrón al projecte d’Iniciativa és fonamental «per la seva capacitat d’aportar una visió social i de gènere, jove i inconformista, i que ens permetrà aprofundir en aquests àmbits del nostre programa i que creiem que són molt necessaris per a Blanes».

Jèssica Terrón (Blanes, 1992) milita des de l’any 2012 a les Joventuts d’Esquerra Verda (JEV), i n’és la coordinadora a les comarques gironines. Des d’aquest any també és coordinadora de l’agrupació d’ICV a Blanes i forma part del Consell Nacional de JEV i de l’Executiva d’Iniciativa a les comarques gironines.

Terrón és estudiant de disseny gràfic a l’Escola de Disseny i Arts Plàstiques de Barcelona (ESDAP) i té un sòlida experiència en els àmbits polític i de voluntariat. Ha desenvolupat la seva activitat en el Consell Local de la Joventut de Blanes i al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, i ha desenvolupat diverses feines de voluntariat a l’Associació d’expresos polítics del Franquisme, a la Creu Roja Joventut i al Servei Civil Internacional.