Relleu a la direcció del Club de Vela Blanes

Héctor Espadas i Carles Ramos

Héctor Espadas i Carles Ramos

Després de 24 anys al capdavant de la gestió de la dàrsena esportiva del Club de Vela Blanes, Carles Ramos i Solà, deixarà el càrrec com a Director del Port esportiu durant les properes setmanes.

Després de les diferents entrevistes realitzades amb els candidats al seu relleu, la Junta Directiva va decidir, en sessió celebrada el passat 30 d’agost, triar com a substitut Héctor Espadas i Fernández, Pilot de Primera Classe de la Marina Mercant.

Durant les properes setmanes i fins a la jubilació definitiva, l’actual gerent del Club de Vela Blanes i el futur responsable de la gestió del Club conviuran de forma conjunta per mirar de fer el traspàs de funcions de forma progressiva.

El president del Club i tota la Junta Directiva, en nom dels socis i personal del Club, fan constar expressament el seu més sincer agraïment a l’excel·lent tasca de gestió, esforç i dedicació del fins data d’avui director, Carles Ramos, sota la gestió del qual ha estat possible la nova concessió de la nostra entitat.