Segona Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes

vehicle2Ahir a la tarda es va posar en marxa la 2a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes. La mostra inclou una ampla oferta, amb més de 160 vehicles de 14 marques que disposen de totes les garanties, amb qualitat mínima de quilòmetre zero o d’ocasió.

Per això, es compta amb la participació de 10 concessionaris del municipi amb l’objectiu de superar l’èxit que va tenir la primera edició que es va fer l’any passat. El recinte firal ocupa una superfície de 14.000 m2, i està situat a l’esplanada del costat de l’antic pavelló municipals d’esports dels Pins, a tocar del centre.

vehicle3El mercat de vehicles usats ha acabat el primer semestre d’aquest 2014 amb 817.752 vendes, amb un creixement d’un 4’5% més que les registrades en el mateix període de l’any passat, segons dades de l’Institut d’Estudis d’Automoció (IEA) per a la Federació d’Associacions de Concessionaris de l’Automoció (FACONAUTO). Per la seva banda, la venda de cotxes nous ha registrat 583.663 unitats matriculades durant el període de gener-agost.

La 2a Fira del Vehicles d’Ocasió de Blanes es podrà visitar durant tot el cap de setmana, dissabte i diumenge, a partir de les 10 del matí i fins les 20 h del vespre.