Activitats a Blanes els dies 29 i 30 d’abril i 1 de Maig

Divendres 29 d’abril
§ De les 9 a les 11 hores, amb sortida i arribada des de  l’IES Sa Palomera, ubicat al C. del Vilar Petit, per diferents indrets del terme municipal i organitzada per l’IES Sa Palomera: XIX Marxa Sant Jordi (8.048 metres).

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) posta en escena de La Gata sobre la Teulada de Zinc Calenta, dirigida per Àlex Rigola. Un fresc sobre les relacions humanes, la mentida, la desintegració de la parella i el desmembrament d’una família. Un retrat dels problemes que tenim per afrontar i dir la veritat amb les persones que tenim més a prop. «Why is so hard to talk?» diu l’autor,Tennessee Williams, en boca d’un dels personatges.
L’obra és un espectacle d’esgotament psíquic i emocional per als actors. Molt lluny ens queda la pel·lícula de Richard Brooks i molt a prop el món de Williams. I situat als 50…ara? Welcome to the couple hell and the family jungle!. Veure vídeo.

Dissabte 30 d’abril
§ De les 11 a les 13 hores, dia de portes obertes a les escoles bressol:
– Escola bressol pública Ca la Guidó, ubicada al C. de Lope de Vega, 9.
– Escola bressol pública Can Borell, ubicada al C. de Rubén Darío, 14.
– Escola bressol pública La Plantera, ubicada al C. d’Astúries, 15.

§ A les 11 hores, a la sala de sessions de la Casa de la Vila (Pg. de Dintre, 31), i dins del programa d’activitats  ”Any Maragall a Blanes”, Acte de presentació de la publicació “Vora la Mediterrània. Joan Maragall a Blanes”.
Seguidament, inici de la Ruta Literària pel Blanes de Maragall. Cala Sant Francesc (amb servei de transport gratuït), platja de Blanes, Pg. de Dintre i sala García-Tornel (amb visita comentada de l’exposició).

§ De les 18 a les 19 hores, al Pavelló Blau de la ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, Acte de presentació dels equips del Club Blanesport de futbol sala.

Diumenge 1 de maig
§ De les 8 a les 15 hores, amb sortida i arribada des de l’ermita de Sant Francesc, a Cala Bona, i organitzada pel Centre Excursionista de Blanes, XX Ruta de les Ermites de Blanes.

§ De les 10 a les 13 hores, Visita lliure a l’ermita de Sant Joan.

§ De les 10 a les 14 hores, a la platja, davant del Pg. de Cortils i Vieta, Blanes al Cel. Taller i volada d’estels.

§ De les 12,30 a les 13’15 hores, des de la Pl. de l’Església fins a la Pl. d’Espanya i com a acte de celebració del Dia de la Mare, Cercavila de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria. A la Pl. d’Espanya, breu audició de sardanes.

                                                              EXPOSICIONS I ALTRES

Fins a l’1 de Maig
Tot el dia, al Pg. de la Marina, Fira de rodaires.

Del 29 d’abril al 12 de maig
A la Sala Municipal d’Exposicions “María Luisa García-Tornel” C. Ample, 11), i dins del programa d’activitats  ”Any Maragall a Blanes”. Exposició Joan Maragall, el poeta extasiat.
Horari: De dimarts a divendres, de 18 a 21 hores. Dissabtes, diumenges, d’11 a 14 i de 18 a 21 hores.