Activitats a Blanes els dies 14, 15 i 17 d’agost

Dijous 14 d’agost

§ A les 19 hores, a la Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2) Inauguració de la 20a. edició del concurs fotogràfic Festa Major de Blanes Focs i Festes 2014.

premsa§ De 20,20 a 21,45 hores, a la sala de socis del Primer Casino de Blanes, ubicat al Pg. de Pau Casals, 36, i dins del cicle de xerrades sobre “Arts i Oficis a la Vila de Blanes”, La història del cava i el cavistes a Blanes, càrrec d’Antoni Membrives.

§ De 21,30 a 23,30 hores, a la Pl. de la Mare de Déu del Vilar i organitzada per l’Associació Tot Blanes: Música en viu.

Divendres 15 d’agost

§ De 10 a 14 hores, al Pg. de Mar, a l’alçada del C. Ample, i organitzada pel Banc de Sang i Teixits.
Jornada extraordinària de donació de sang.

§ A les 18 hores, a les instal·lacions del Club de Vela Blanes, i organitzada per l’Arxiu Municipal de Blanes i el Club de Vela Blanes: Tertúlia marítima Es Niell “Conversa i berenar vora mar” que tractarà sobre el centenari del port de Blanes.

§ A les 22 hores, a la Pl. de la Verge Maria, i dins de la 5a. edició de Docus a la Fresca, organitzada per l’associació cultural La Focal: Projecció del documental “Las flores del muro” + vídeo-fòrum i paradeta informativa.

Diumenge 17 d’agost

§ A les 10 hores, des de Sa Palomera, 72a Travessia Popular del Port de Blanes.