Concentració aquesta tarda a Blanes: ‘Aturem el genocidi del poble palestí’

Cartell de la convocatòria

Cartell de la convocatòria

Tal com ja sabeu el poble palestí esta sofrint una massacre per part d’Israel, ​amb ja més de 1000 persones mortes, la majoria civils i moltes d’elles infants.

El president de la Generalitat, Artur Mas, va rebutjar condemnar aquesta massacre al Parlament de Catalunya, com li ho demanava el grup parlamentari d’ICV-EUiA.

Davant d’aquesta greu situació i de la indiferència dels governs autonòmics i central de dretes, ha estat la gent qui ha pres la iniciativa, tal com ho demostren les nombroses manifestacions i concentracions al carrer en solidaritat amb el poble palestí.

En aquesta mateixa línia s’estant presentant arreu de Catalunya mocions demanant la condemna del genocidi que està patint el poble palestí a mans d’Israel, per això avui 31 de juliol el grup municipal d’EUiA-ICV de Blanes, presentarà durant la celebració del ple de l’Ajuntament una moció contra els bombardejos d’Israel sobre Gaza i en suport del poble palestí.

Amb aquest motiu us convoquem a una concentració davant l’Ajuntament de Blanes, avui dijous 31 a les 19 h, en la que llegirem un manifest de condemna. Cal que tothom sàpiga que no volem ser còmplices d’aquesta matança i que volem que s’aturin els atacs indiscriminats a la població palestina.

Us demanem que participeu en aquesta concentració i que fem sentir les nostres veus en defensa del poble palestí. Us adjuntem la moció presentada i cartell de la convocatòria.

Grup Municipal d’EUiA-ICV​
Associació Cultural Joan Comorera
Alternativa Jove
Joves d’Esquerra Verda
EUIA Blanes
ICV Blanes
PSUC Viu Blanes