El mal temps obliga a suspendre l’Aplec de l’Amor de Blanes i a ajornar el concert de DeuDeVeu

Foto: Arxiu Blanesaldia.com

Foto: Arxiu Blanesaldia.com

L’Ajuntament de Blanes ha suspès els actes que estava previst celebrar aquest dilluns al vespre en motiu de l’Aplec de l’Amor, la darrera activitat de la Festa Major. La decisió s’ha pres a causa de les condicions meteorològiques ja que a primera hora d’aquesta tarda ha caigut al municipi una intensa pluja.

El principal ingredient de la celebració havia de ser l’espectacle de música vocal Junts que havia d’oferir a partir de les 10 de la nit el grup DeuDeVeu, guanyador del concurs de TV3 Oh Happy Day. L’Ajuntament de Blanes s’ha posat en contacte amb la companyia per mirar de trobar una altra data al calendari i emplaçar-la llavors.

Inicialment, la idea seria que l’espectacle formés part del programa d’activitats de la Festa Major Petita de Blanes que se celebra durant la segona quinzena d’agost per festejar els copatrons del municipi, Sant Bonós i Sant Maximià. La intenció de l’Ajuntament de Blanes també seria que el concert s’emplacés on originàriament estava previst, a Cala Bona, ja que serà de franc. La possibilitat que aquesta idea acabi fent-se realitat dependrà de l’agenda del grup DeuDeVeu.

L’Aplec de l’Amor se celebra a Blanes des de fa més de cent anys coincidint sempre amb la data del 28 de juliol. S’emplaça a Cala Bona, que és com es coneix en aquesta vila Cala Sant Francesc. L’activitat havia de començar a les sis de la tarda amb una audició de sardanes a càrrec de la Banda-Cobla del Col·legi Santa Maria, mentre que a les nou s’havia programat un sopar popular i a les deu de la nit el concert amb el grup vocal.