Celebració a Blanes del Campus Oficial FC Barcelona-Sport

Foto: Ajuntament de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes

Aquest passat cap de setmana va finalitzar al camp municipal de futbol de Can Borell la tercera edició del Campus Oficial FC Barcelona-Sport que s’ha estat fent durant la primera setmana del mes de juliol. Els participants van culminar l’estada esportiva d’aquets dies amb una intensa jornada de cloenda que va tenir lloc dissabte passat.

El Campus Oficial FC Barcelona-Sport, destinat a esportistes nacionals, estatals i internacionals, s’ha fet a Blanes del 30 de juny al 5 de juliol de 2014 i en aquesta tercera edició hi ha hagut 102 participants de 6 a 14 anys provinents de diversos països. Així, hi havia nois i noies de Rússia, Bielorússia, Corea, Ucraïna, Estats Units, Japó, Itàlia i fins i tot un equip sencer de jugadors de Mèxic DF.

Foto: Ajuntament de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes

La jornada de cloenda del Campus Oficial FC Barcelona-Sport es va iniciar amb un partit entre els diversos combinats de jugadors que durant aquests dies han compartit aprenentatge teòric i pràctic. Després, se’ls van lliurar sengles obsequis de record del seu pas pel campus esportiu.

Els nois i noies van anar rebent-los a mesura que s’anava cridant als components dels diversos equips als quals pertanyien durant el campus i que s’identificaven amb el nom d’algun dels actuals jugadors del primer equip del FC Barcelona, com ara Messi, Neymar o Iniesta. Per últim, la cerimònia es va tancar amb una fotografia de grup de tots els jugadors acompanyats dels respectius entrenadors, així com del personal tècnic que ha estat al seu costat durant tota l’estada.