El Club Vela Blanes acollirà el campionat del mon de ‘Raceboard’, una categoria del windsurf

Foto: Wikipedia

Foto: Wikipedia

El mundial 2014 de la categoria Raceboard es disputarà en aigües blanenques del 22 al 27 de setembre organitzat pel Club de Vela Blanes.

Els detalls de la competició s’han presentat en una roda de premsa en què hi ha intervingut Ivan Tubau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ramon Ramos, director del Patronat Costa Brava Pirineu, i Amadeu Nualart, president del Club de Vela Blanes.


Per tractar els detalls de la competició també ha participat a la roda de premsa el director esportiu del Club de Vela Blanes, Juan Miguel Aguirre, que ha comentat els principals temes de logística de l’organització i el camp de regates.

raceboard1

Foto: La Selva Comunica

També ha destacat l’impacte econòmic, social i esportiu que una competició d’aquesta magnitud tindrà a la demarcació, completant les paraules del president del Club de Vela qui ha manifestat que l’organització d’un campionat com aquest respon fidelment als objectius fundacionals de promoció de la vela d’un club que compta ja amb gairebé 75 anys d’història.

Per la seva banda, Ramon Ramos ha posat l’accent en el dinamisme del Club de Vela Blanes mentre que Ivan Tubau ha destacat la importància d’entitats com el Club de Vela Blanes en l’organització d’esdeveniments que traslladen la qualitat en la manera de fer del nostre país a tot el món.

El raceboard és una modalitat de windsurf que es practica sobre unes taules més llargues que les habituals i un màstil mòbil que permet més eficiència per al regatista. Les competicions es caracteritzen pel gran nivell tècnic i estratègic ja que és una modalitat que s’acosta més a la navegació amb barca.