Activitats a Blanes els dies 4, 5 i 6 de juliol

Divendres 4 de juliol

§ Al C. de Sant Pere Màrtir, actes de celebració de les festes de Quatre Vents.
– A les 18 hores, obertura de les festes.
– A les 22 hores, ball amb el grup Maracaibo.

§ A les 20 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31), acte de recepció per part de les autoritats municipals, dels nens i nenes saharauis que passaran l’estiu a Blanes, amb famílies d’acollida.

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes, i dins dels actes de celebració de les festes de Raval i Sa Carbonera: Representació d’Els Quatre Corders de Blanes a càrrec de l’agrupació teatral Xiroia.

Dissabte 5 de juliol

§ De 10 a 14 hores, al Pg. de Mar, davant del C. Ample, i organitzada pel Centre d’Estudis Avançats de Blanes: Parada de divulgació científica sobre els temes “El Projecte Clipperton (preservem els mars de l’acció de l’home)”, i “La problemàtica dels plàstics (i microplàstics) en el mar i les prospeccions de gas i petroli al Mediterrani”.

§ De 17 a 19,30 hores, a la Pl. d’Espanya i organitzada per l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes: Desfilada de vestits de paper.

§ Al C. de Sant Pere Màrtir, actes de celebració de les festes de Quatre Vents:
– De 17 a 20 hores, festa infantil amb inflables (aquest acte tindrà lloc a la Pl. de la Molina).
– A les 22,30 hores, ball amb l’orquestra Combo 912.

§ Actes de celebració de les festes de Raval i Sa Carbonera:
– A les 17,30 hores, a la Pl. de Mn. Joan Quer, festa infantil amb els contes de la Mercè, l’animació de la Colla Gegantera de Blanes i xocolata desfeta amb melindros per a tothom.
– A les 22 hores, a la Pl. de l’Església, sopar popular a la fresca i Ball d’Enramades amb el conjunt Maracaibo.

§ A les 19,30 hores, a la Casa Saladrigas, ubicada al C. de Roig i Raventós: acte de lliurament de premis de la 42a edició del Concurs Digital Quillat 2014.

§ A les 20,30 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzada per l’Esguard: 7a. Festa Sense Diferències, que comptarà amb el periodista de TV3, Rafel Bagot, com a mestre de cerimònies, i amb l’actuació del grup Petit Comitè.

§ De 21 a 24 hores, a l’esplanada del Castell de Sant Joan, i organitzada per Castor, Cercle Astronòmic de la Tordera: Plantada de Telescopis.

Diumenge 6 de juliol

§ Al C. de Sant Pere Màrtir, actes de celebració de les festes de Quatre Vents:
– A les 10 hores, esmorzar.
– A les 12 hores, missa rociera amb el “Coro Rociero Romero Verde” (a la capella de Sta. Anna del barri).
– A les 18,30 hores, acte d’homenatge als avis del veïnat, amenitzat pel quadre infantil de sevillanes de l’Associació de Veïns del barri.
– A les 22 hores, ball amb “El Peseta”.
– A les 24 hores, Tancament de les festes i cremat popular.

§ A les 20 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzada per l’Agrupació Sardanista de Blanes: Audició de sardanes amb la cobla del Col·legi Sta. Maria.