Activitats a Blanes els dies 26, 27, 28 i 29 de juny

Dijous 26 de juny

§ De 18 a 22 hores, a la Pl. dels Dies Feiners i organitzades per Mediterrania Folk Association i l’Esbart Joaquim Ruyra: Danses tradicionals.

Divendres 27 de juny

§ De 9.30 a 11.30 hores, al Casal Cívic de Can Borell (Ptge. de Mas Borell, 1 – 3), i organitzat per la Plataforma de Dones de Blanes: Artteràpia.

§ De 18 a 22 hores, a la Pl. dels Dies Feiners i organitzades per Mediterrania Folk Association i l’Esbart Joaquim Ruyra: Danses tradicionals.

§ A les 19 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31), i organitzada pel departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Blanes: “Nova cultura energètica: Què diu la factura de la llum?”.

§ A les 19 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2: Acte de lliurament de premis del concurs de la xarxa social Instagram: #itucomestudies.

Dissabte 28 de juny

§ Tot el dia, al Pg. de Mar, a l’alçada del C. Ample, i organitzat pel Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB): Movilab, aula de divulgació científica.

§ A les 12.45 hores, a la Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2)
Taula Rodona: La premsa a la comarca de la Selva: trajectòria, actualitat i reptes.

§ A les 13.45 hores, a la Casa Saladrigas, ubicada al C. de Roig i Raventós, 2: Veredicte de la VIII Beca de Recerca La Selva 2014, i cloenda.

§ A les 16 hores, visita guiada al port de Blanes.

§ A les 21 hores, a la placeta que es forma a la intersecció dels carrers de Francesc Macià i d’Isaac Albéniz, i organitzat per la parròquia de la Sagrada Família: Sopar solidari amb la parròquia germana de Sant Pau de Dapaong (Togo).

Diumenge 29 de juny

§ 62è Homenatge a la Vellesa dels Pescadors, dins dels actes de celebració de les Festes de Sant Pere Pescador 2014.
– A les 11 hores. Trobada dels pensionistes i jubilats pescadors i convidats.
– A les 11,30 hores. Celebració de la Santa Missa.
– A les 12,15 hores. Lliurament de diplomes (7a. edició).

§ A les 17 hores, a la Pl. d’Espanya i organitzada per l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes: Revetlla de Sant Pere.

§ A les 19 hores, al col·legi Cor de Maria (Pg. de Sta. Bàrbara, 1), i organitzat per antigues i antics alumnes de l’escola i entitats blanenques: Acte d’homenatge a les Missioneres Cor de Maria, en el moment del seu acomiadament, després de 134 anys de presència i empremta a Blanes.