Actes a Blanes els dies 8, 9 i 10 d’abril

Divendres 8 d’abril
§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i com a acte de commemoració de l’Any Maragall. Conferència: “Una veu encara viva: Maragall i la poesia popular”, a càrrec de Tònia Passola, de l’Institució de les Lletres Catalanes.

§ A les 22 hores, a l’Auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16), i dins del cicle de concerts Divendres Jove, Concert del grup “La bici de Juan”.

 

Dissabte 9 d’abril
§ De les 10,30 a les 13,30 hores, a la Pista Groga de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, i organitzat pel Club Judo Blanes: II Curs de Defensa Personal Femenina.

§ De les 15 a les 21 hores, a la Pista Verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, i organitzda pel Club Twirling Costa Brava: Final Catalunya Nord de Twirling.

Diumenge 10 d’abril
§ De les 9 a les 18 hores, a la Pl. d’Espanya, i organitzada per l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes: Fira d’activitats dels Casals de la Gent Gran de la Comarca de la Selva.

§ De les 9 a les 20 hores, a les diferents meses ubicades a Blanes Centre, La Pedrera, Ca la Guidó, La Plantera, Els Pins i Quatre Vents, i organitzada per Blanes Decideix: 10A. Consulta sobre la Independència.

§ De les 9,30 a les 15 hores, a la Pista Verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, i organitzda pel Club Twirling Costa Brava: Final Catalunya Nord de Twirling.

§ De les 10 a les 13 hores: Visita lliure a l’ermita de Sant Joan.

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i dins del Mosaic-Música, Cicle de Concerts Familiars 2011: La Cia. Trakatap posa en escena l’espectacle Tap Olé.

Aquest espectacle és un explosió de ritme i energia on es barregen el virtuosisme i la passió de la guitarra espanyola
amb la precisió i l’elegància de les coreografies i l’espontaneïtat de la improvisació.

 

EXPOSICIONS I ALTRES

Fins l’11 d’abril
Al Centre Cívic Can Borell, ubicat al Ptge. de Mas Borell, 1-3, i dins dels actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones. Exposició: “Simone de Beauvoir, feminista i escriptora”.
Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 13,30 i de 15 a 21 hores.

Fins al 27 d’abril
Al vestíbul de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i organitzada per l’Associació Catalana de Parkinson de Blanes i Comarca de la Selva/Alt Maresme. Exposició: “Sinpalabras”.
Horari: De dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 16 a 20,30 hores. Dissabtes, de 10 a 14 hores.