Activitats a Blanes els dies 8, 9, 10 i 11 de maig

Dijous 8 de maig

§ A les 19 hores, a l’escola Sa Forcanera, ubicada a la Pl. de l’11 de setembre, s/núm., i dins del cicle de xerrades – espai de debat: “Trencar els estereotips sobre la immigració”. A càrrec d’Alexandre Maset, psicòleg, coach i assessor familiar. Gerent del Grup Vida. Escola d’Intel·ligència Emocional (VEIE).

§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i dins l’espai “Dijous de lletres i mots”. Tertúlia literària d’adults. “Plans de futur”, de Marius Serra.

Divendres 9 de maig

§ De 16 a 20,45 hores, a Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzades per GREFART (Associació Professional d’Artterapeutes) i l’IAS (Institut d’Assistència Sanitària): VI Jornades d’Artteràpia, Salut i Comunitat. Inauguració, presentació i taller d’introducció, a càrrec de Cristina Geremias.

§ De 18 a 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26). Acte de presentació dels treballs de recerca del Centre de Recursos Pedagògics de la Selva.

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, i organitzat per l’Assoc. d’Amics de “Música a l’Esperança”, dins del cicle “Música a l’Esperança, XXIII Cicle de Concerts”. BeHer3. Bernat Hernández, baix elèctric, i Joel Moreno Codinachs, guitarra elèctrica.

Dissabte 10 de maig

§ De 9 a 21 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel FC 4 Vientos (Secció Hoquei): Torneig Old Stars Hoquei, amb la participació del FC Barcelona, Mollet Hoquei Club, Club Patín las Rozas de Madrid, Club Patí Voltregà, Club Patí Tordera, Club Esportiu Arenys de Munt i Futbol Club 4 Vientos.

§ De 10 a 14 hores, a Biblioteca Comarcal, (Pg. de Catalunya, 2, i organitzats per GREFART (Associació Professional d’Artterapeutes) i l’IAS (Institut d’Assistència Sanitària).
Conferència: Què és i que proposa l’Artteràpia?, i presentació de casos d’Artteràpia en diferents col·lectius, a càrrec de Cristina Geremias.

§ De 16 a 20 hores, al passeig de mar, i dins dels actes de presentació de l’Oncolliga Girona a Blanes, amb motiu de l’obertura de la delegació a la vila. Festa d’inflables.

§ A les 18 hores, a Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2), organitzat per Oncolliga Girona a Blanes: presentació de la delegació a la vila i xerrada a càrrec de la psicooncòloga Sònia Fuentes.

§ A les 19, hores, al passeig de mar, davant del monument a la sardana, i dins dels actes de presentació de l’Oncolliga Girona a Blanes, amb motiu de l’obertura de la delegació a la vila: Animació infantil i xocolatada.

§ A les 19,30 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16), i organitzat per l’editorial Gregal i AsPRONIS. Acte de presentació del llibre Caminant enmig de somnis. El testimoni patern d’una vida diferent, d’Eduard Vila.

Diumenge 11 de maig

§ De 9 a 15 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel FC 4 Vientos (Secció Hoquei). Torneig Old Stars Hoquei, amb la participació del FC Barcelona, Mollet Hoquei Club, Club Patín las Rozas de Madrid, Club Patí Voltregà, Club Patí Tordera, Club Esportiu Arenys de Munt i Futbol Club 4 Vientos

De 9 a 13,30 hores, organitzat per l’AFIC Blanes i amb punt de trobada a local de l’associació, ubicat al C. de Francesc Macià, 26: Rally fotogràfic “totBlanes”.

§ Festa del Dia de la Mare, organitzada per la Banda i Cobla del col·legi Sta. Maria, amb les següents activitats:
– De 9,15 a 11,15 hores, i amb inici al Parc de la Mina Cristal·lina, cercavila per diferents carrers.
– A les 11,30 hores, a la capella del col·legi Sta. Maria, ubicat al C. de Sta. Bàrbara, 1. Ofici de celebració, amb la participació de la banda-cobla.
– De 12,30 a 13’15 hores, des de la Pl. de la Sagrada Família, cercavila fins a la Pl. d’Espanya.
– A les 13,30 hores, a la Pl. d’Espanya, petit concert i breu audició de sardanes.

§ De 10,30 a 13 hores, a l’exterior de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, i organitzat per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, el Consell Comarcal de la Selva i el Grup de Fondistes Blanes: 9è Cros Escolar.