erc_nadal

Les obres del Club Vela Blanes avancen amb la col·locació del sostre de l’edifici esportiu

Espai destinat a gimnas i escola del Club Vela Blanes

Espai destinat a gimnas i escola del Club Vela Blanes

La finalització d’aquesta fase va comportar que durant el dia 30 de gener, l’accés al Club Vela blanes s’hagués de tancar a la circulació. La col·locació del sostre de l’edifici esportiu és un moment de gran valor simbòlic i un pas endavant notable en l’execució de les obres de remodelació del Club.

Fotos: Club Vela Blanes

Fotos: Club Vela Blanes

L’espectacularitat de les obres, la maquinaria pesada emprada com ara grues i camions de gran tonatge, i el gran impacte visual que aquest pas representa, van fer que es veiés un gran salt en el procés de les obres de remodelació del Club. En concret, es van situar les plaques del sostre a la zona destinada a àrea esportiva i Escola de Vela, el que seran les aules, el gimnàs, els vestidors, etc.