Actes a Blanes els dies 4 i 6 de febrer

Divendres 4 de febrer
§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) «In Fabula», concert de folk-jazz a càrrec de Kaulakau (amb Jordi Molina a la tenora). Kaulakau és una formació de quatre músics que provenen de diversos estils musicals –folk, clàssica, jazz, rock, experimental… Ells comenten que, a l’hora de crear la banda Kaulakau, no els va interessar posar tots aquests estils dins un sac i fusionar-los, com un possible punt de partida, sinó més aviat començar a tocar i emprendre una aventura sense gaires elements previstos. El resultat, doncs, ha estat completament imprevisible, però, a la vegada, espontani. L’espectacle no es pot definir amb exactitud, tot i que folk-jazz seria una definició bastant aproximada.

 

 

Diumenge 6 de febrer
§ De les 9 a les 18 hores, a la pista núm. 1 del Pavelló d’Esports, i organitzat pel Badminton Blanes Club: 8a. Prova del Circuit Català de Badminton. 

§ De les 10 a les 13 horesVisita lliure a l’ermita de Sant Joan. 

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) El Casal de la Gent Gran Benet Ribas presenta la comèdia en dos actes d’Agustí Soler i Mas, «Els Llits de Valldemosa».