Comença la instal·lació de 27 cameres per control del trànsit a Blanes

Aquesta mateixa setmana han començat els treballs d’instal·lació d’unes 27 cameres de control del trànsit a diferents indrets de Blanes. En especial a les cruïlles més conflictives i en els trams viaris on hi ha més activitat de vehicles.  La mesura vol servir per evitar les aglomeracions en èpoques concretes.

 

Amb la instal·lació d’aquestes cameres connectades a la central de la policia local es podrà tenir un control de trànsit i alhora verificar el funcionament dels semàfors d’aquests sectors a través de la fibra òptica. Així, podran des de la mateixa central posar-los verds o vermells segons convingui, amb la finalitat d’afavorir la fluïdesa del trànsit. El projecte està inclòs en la instal·lació de fibra òptica a diverses dependències municipals.

Aquests treballs estan inclosos en el projecte anomenat «Infrastructures de telecomunicacions de fibra òptica per l’enllaç de diverses dependències municipals i altres equips». En aquest aspecte les dependències municipals on es farà la instal·lació de  fibra òptica seran: La policia local, la Biblioteca comarcal, l’oficina de turisme, la nau de les brigades municipals, la Casa de la Cultura i la Oficina de Turisme de la Plaça Catalunya. 

Els treballs està previst que finalitzin a meitat del mes de desembre i el cost aproximat es d’uns 360.000 euros inclòs en el Pla FEOSL.

Edició: José Fernández