Medalla d’Or per l’Escletxa de Blanes al Dance World Cup

esclat-ruLa representació blanenca que a principis de juliol va participar al Dance World Cup celebrat al Brigthon Dome Concert Hall ha tornat del Regne Unit portant a la maleta una col·lecció completa de medalles, així com destacades posicions aconseguides en diverses modalitats de dansa.

El grup de dansa Escletxa estava format per dotze ballarins i ballarines, que han obtingut una medalla d’or en la modalitat hip-hop-street-dance, una medalla de plata en duets de ballet clàssic i una medalla de bronze en grups de dansa contemporània i moderna.

D’altra banda, també han aconseguit tres quartes posicions en la modalitats de solo masculí de ballet clàssic, solo masculí de contemporani, així com duo i trios de contemporani. Igualment, es va assolir un sisè lloc en la modalitat de solo femení de ballet clàssic, un vuitè en solo femení de dansa contemporània i una setzena plaça en duo i trios de contemporani.

Poder participar a la competició ha significat pel grup de dansa blanenc una experiència que l’ha ajudat a estrènyer lligams entre les escoles dels diferents estats participants, així com conèixer joves ballarins i ballarines d’arreu del món. En aquest sentit, el professorat d’altres escoles que van participar a la competició va elogiar l’originalitat de les peces de ball presentades per la representació blanenca.