El Centre Cívic del Castell i La Verneda de Malgrat de Mar estrena 13 ordinadors

Ajuntament de Malgrat de Mar

Els usuaris del Telecentre del Centre Cívic del Castell i La Verneda de Malgrat de Mar ja disposen de 13 ordinadors nous. La instal·lació del nou equipament informàtic es va realitzar la passsada setmana.

A banda dels 13 ordinadors que s’han instal·lat al Telecentre, l’Ajuntament també ha adquirit 12 llicències del software Office i 12 més d’Adobe Photoshop. Tot i que el Telecentre disposa de 13 PC’s, l’Ajuntament n’ha adquirit 14, per tal de deixar-ne un de reserva. Els ordinadors han costat 7.995,68 euros i les llicències 1.051,97 euros la d’Office, i 579,35 euros la d’Adobe Photoshop.

Ramir Roger, regidor de Serveis Informàtics, ha recordat que els actuals ordinadors provenien del Telecentre de la Immaculada, que es va traslladar al Centre Cívic l’any 2008. «Tots aquests ordinadors ja havien donat per acabat el seu període operatiu amb condicions i es va decidir que s’havien de renovar per tal que els estudiants que fan els cursos que s’organitzen al Centre Cívic disposin d’un equipament informàtic que els permeti adquirir una formació òptima», ha destacat Roger.

El Telecentre del Centre Cívic és un espai obert a tothom orientat al desenvolupament de l’alfabetització digital. També pretén facilitar l’accés a les noves tecnologies. El servei és obert de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 15h a 20h, i els dissabtes de 9h a 13h i de 16h a 19h.