L’Ajuntament de Palafolls demana explicacions a Sorea per les incidències de les últimes setmanes

Ajuntament de Palafolls

El govern de Palafolls sol·licitarà una reunió urgent amb els responsables de Sorea per tal de demanar explicacions sobre les últimes incidències a la xarxa d’aigua potable de Palafolls.

El passat dissabte 20 de maig a la tarda la canonada que alimenta el dipòsit municipal va patir una rebentada al seu pas pel carrer Major. La incidència, que no va afectar al subministrament dels abonats, va negar el centre del municipi.

Tot i la ràpida intervenció de Sorea, el carrer Major estarà tallat fins el proper dijous, ja que un cop reparada l’avaria, cal refer la pavimentació de la via i deixar-ho assentar.

Es dóna el cas que en les últimes setmanes hi ha hagut almenys 3 incidències a la xarxa d’aigua de Palafolls.

La més important va ser a primers de mes quan una reparació va obligar a tallar el subministrament d’aigua al barri de St. Lluís durant vàries hores. La segona va ser fa uns dies, quan es va haver d’arreglar una pèrdua d’aigua a la canonada principal del dipòsit, la mateixa afectada aquest dissabte, però a la carretera d’accés a la Costa Brava. Aquesta segons tampoc no va afectar als abonats palafollencs.

Davant d’aquestes últimes incidències, el consistori vol conèixer les explicacions de l’empresa concessionària del servei d’aigua potable a Palafolls.