Obert a Malgrat de Mar el termini per demanar ajuts per al pagament del lloguer

Malgrat de Mar

L’Oficina Local d’Habitatge de Malgrat de Mar informa que s’ha obert el termini per sol·licitar subvencions per al pagament del lloguer i que finalitzarà el proper 19 de juny. Aquests ajuts són per al lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l’accés i la permanència en un habitatge per a sectors de població en risc d’exclusió social.

Aquests ajuts estan adreçats a persones que siguin titulars d’un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya i compleixin els requisits de la convocatòria.

L’import de la subvenció serà del 40% de l’import del lloguer anual de l’habitatge habitual i permanent, amb un límit màxim de 2.400 euros anuals per habitatge.

Més informació sobre els requisits: Oficina d’Habitatge (Centre Cívic, carrer del Segre, 1) o bé al web http://habitatge.gencat.cat

L’Oficina d’Habitatge de Malgrat de Mar va tramitar durant el 2016 prop de 200 expedients d’ajut al pagament del lloguer en diferents modalitats.