El nou govern de Malgrat demana a la Diputació que faci una auditoria de la situació econòmica de l’Ajuntament

La regidora Neus Serra i el regidor Jofre Serret / Blanesaldia.com

La portaveu del nou equip de govern, Neus Serra, i el segon tinent d’alcalde, Jofre Serret, es van reunir el passat divendres amb el diputat d’Hisenda de la Diputació de Barcelona, Joan Carles Garcia, per demanar formalment aquesta auditoria que permetrà al nou govern detectar els problemes i conèixer el què s’ha de reforçar. Neus Serra ha apuntat que «s’han detectat disfuncions».

Neus Serra ha explicat que la voluntat del nou govern és que es faci un estudi tant de la situació econòmica de l’Ajuntament com dels serveis que presta, i de la plantilla de treballadors municipals.

En aquest sentit, Serra ha assegurat que en el cas dels Serveis Socials s’han detectat problemes que provoquen que el temps d’espera que «pateix el ciutadà sigui important. Hem demanat una revisió general de tot l’Ajuntament per saber quins són els punts que s’han de reforçar», ha explicat la portaveu del govern.

A més, ha afegit que s’ha demanat a la Diputació de Barcelona que l’auditoria que es faci també inclogui serveis externs que té l’Ajuntament com és el cas de la recollida de residus i l’abastament d’aigua potable.