Una aplicació mòbil permet comunicar incidències a l’Ajuntament de Calella

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, el tinent d’alcaldia responsable de l’àrea de territori, Jordi Sitjà, la regidora de Comunicació i Noves Tecnologies, Lorena Sànchez , i el gerent i el cap de servei de l’empresa UTE Urbaser-Arca del Maresme, Albert Manduley i Xavier Escobar, han presentat aquesta setmna l’aplicació mòbil Calella a punt.

Calella a punt és una aplicació que permetrà als ciutadans enviar incidències a l’Ajuntament de Calella a través del mòbil. Quan l’usuari trobi un desperfecte a la ciutat, ja sigui brutícia, algun element en mal estat,  etc.., podrà comunicar-ho a l’Ajuntament enviant una fotografia i la localització d’on es troba aquesta incidència.

Un cop els serveis tècnics de l’Ajuntament de Calella ho rebin  es treballarà per solucionar-ho el més aviat possible i l’usuari rebrà una notificació cada cop que canviï l’estat de la tramesa: rebuda, en tràmits o resolta.

Ajuntament de Calella

L’alcaldessa, Montserrat Candini ha declarat que «des de l’Ajuntament és difícil arribar als 8 km quadrats de nucli urbà de la ciutat i tenir el pols real de cada racó de Calella». Però, «amb aquesta aplicació, útil i viva, les noves tecnologies ens donen la oportunitat de comptar amb la complicitat dels ciutadans compromesos, a l’hora de fer custòdia responsable del territori, actuant com agents cívics actius».

L’Ajuntament de Calella aposta un cop més per les noves tecnologies a l’hora de millorar la comunicació amb la ciutadania.

El principal objectiu és el de mantenir la nostra ciutat en òptimes condicions i gràcies a la col·laboració de tothom donar solucions d’una manera àgil i eficient.

L’aplicació, a més, permet accedir ràpidament als diferents perfils que l’Ajuntament de Calella té a les xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram.

Calella a punt ja està disponible per dispositius Android i iOS. Es pot descarregar de manera gratuïta i no cal registrar-se com a usuari.