Arriba a Tordera la segona Fira de Nadal

nadal_tordera_16El pròxim dissabte, 17 de desembre, de 10h a 20:30h la plaça de l’Església i els seus voltants acolliran la segona edició de la fira de nadal de Tordera. L’objectiu principal d’aquesta activitat és atreure nous visitants al nostre municipi, poder seguir dinamitzant el nucli històric i que els torderencs surtin al carrer i gaudeixin d’aquest ambient nadalenc al seu poble.

Donat l’èxit de la primera edició, la Fira de Nadal comptarà amb diverses activitats de lleure per als visitants adreçades, especialment, al públic familiar.

L’àrea de Promoció Econòmica s’ha encarregat de confeccionar aquesta programació especial per aquella jornada. Com a novetats principals, l’empresa Eixmedia organitzarà un mercat agroalimentari a la zona de la Plaça de l’Església. Serà una zona d’alimentació on s’hi podrà trobar tot un seguit de productes de la terra, embotits, formatges i vins.

La música també agafarà un important protagonisme per aquesta edició. Hi haurà un concert de Gospel a càrrec de The Gourmets Vocal Quartet a l’Església. Aquest mateix escenari també acollirà un concert de Nadales a càrrec de la coral de l’església i actuacions de la banda musical i coral del Casal de Joves.

A la nit, la coral de noies d’ESO de l’Escola Brianxa oferirà un concert i recital de nadal a l’Església basat en el Poema de Nadal de Josep Maria de Segarra. La cercavila de gegants, la decoració de l’arbre de Nadal, la visita d’un patge reial o la campanya d’aliments de l’Associació del Voluntariat també hi seran presents un any més.

Una vegada més el teixit associatiu i comercial de Tordera oferiran un ventall de productes en la recta final de les compres nadalenques i també es comptarà amb un nombre important de paradistes amb articles de pessebre, moda, joguines de fusta, complements, etc que se sumaran a l’oferta comercial.

El Pessebre vivent de Sant Pere

Completarà el programa d’activitats de la Fira de Nadal el Pessebre Vivent a l’entorn de l’ermita de Sant Pere que organitza l’Associació de Veïns, tant dissabte com diumenge, de 18 h a 20 h. Durant la Fira de Nada, les dues entitats de comerciants i l’Ajuntament regalaran 500 tiquets per poder assistir de manera gratuïta a l’activitat.