Pineda de Mar i SOREA signen un conveni per crear un fons de solidaritat de 6.000 euros

agua-grifoL’Ajuntament de Pineda de Mar i l’empresa SOREA (Sociedad Regional de Abastecimiento de Aguas) han signat aquest migdia un conveni de col·laboració pel qual SOREA es compromet a realitzar una aportació econòmica de 6.000 euros, abans del dia 20 de juliol de 2016.

L’Ajuntament es compromet a destinar aquesta aportació econòmica a un Fons de Solidaritat per a les persones usuàries del servei municipal de subministrament d’aigua de Pineda, en situació econòmica precària, per tal de possibilitar que aquestes persones puguin satisfer el rebut de l’aigua.

Aquesta subvenció serà atorgada a través dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Pineda, en forma d’ajuda econòmica finalista per fer front al rebut de l’aigua, a les persones que compleixin amb els requisits establerts pel consistori per acollir-se a l’ajut dels Fons de Solidaritat.

La crisi ha comportat una caiguda dels ingressos familiars i un posterior empobriment de les famílies, motiu pel qual un nombre creixent de llars manifesten dificultats per fer front a les despeses de l’habitatge. L’Ajuntament de Pineda de Mar i SOREA, titular del servei, es consideren socialment responsables amb les persones del municipi i són plenament conscients que l’aigua és un element de primera necessitat.

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i el director de concessions de Catalunya de SOREA, Ramon Albareda, han signat el conveni, acompanyats de la primera tinent d’alcalde, Carme Aragonès, del segon tinent d’alcalde, Jordi Masnou i de la regidora de Benestar Social, Pilar Fernández. El conveni signat avui serà vigent durant un any.