Detenen quatre persones per robar a l’interior de vehicles i autocaravanes a Calella i Santa Susanna

Els Mossos d’Esquadra de Pineda han detingut quatre persones en menys d’una setmana per robar a l’interior de vehicles i autocaravanes a Calella i Santa Susanna. Els mossos treballen en el marc d’un dispositiu preventiu de robatoris a l’interior de vehicle mentre els usuaris estan a la platja o de visita turística a les ciutats del territori.

La coordinació entre Mossos d’Esquadra i les diferents policies locals és clau per detenir als autors d’aquests fets delictius. Els detinguts són quatre homes de 35 a 44 anys, de nacionalitat romanesa, italiana i marroquina i amb domicili a Barcelona, Badalona i Mataró. Els primers fets van passar el dia 12 d’agost pels volts de les dues del migdia.

Agents de la comissaria de Pineda, en servei de paisà i fent tasques de vigilància preventiva, van detenir “in fraganti” tres homes com a presumptes autors d’un robatori amb força a interior de vehicle.

La segona operació policial que va donar com a resultat un detingut va tenir lloc el dia 17 d’agost. En aquest cas, agents dels mossos que realitzaven un patrullatge preventiu van observar com dues persones pujaven ràpidament al seu vehicle en detectar la presència policial. Llavors, els agents van realitzar un seguiment del vehicle però quan el conductor d’aquest es va adonar, va envestir directament el cotxe policial i va causar-li danys importants. Quan els agents van aconseguir aturar el vehicle, els ocupants van fugir corrents del lloc. Finalment va haver un detingut.

Tres dels detinguts, tots amb antecedents policials, van passar a disposició judicial el dia 13 d’agost i resten en llibertat amb càrrecs. El quart detingut va declarar davant el jutge el dia 18 d’agost i també va quedar en llibertat amb càrrecs.

Text: Ràdio Pineda