anuncio_erc

Malgrat farà del 20 al 22 de juliol una consulta popular per decidir el futur urbanístic del sector Escultor Clarà

La consulta popular sobre el desenvolupament urbanístic del sector “Escultor Clarà” ja té data: es farà els dies 20, 21 i 22 de juliol. La pregunta serà: «Estàs d’acord que l’Ajuntament de Malgrat de Mar modifiqui el planejament del sector Escultor Clarà (PP7) per al desenvolupament i ús comercial de la zona?».

Continua llegint

Comunicat de l’Ajuntament de Malgrat de Mar en relació a la participació dels regidors a l’emissora municipal

Davant el comunicat emès pel PSC i PP de Malgrat de Mar en el qual es denuncia la censura del govern a l’oposició, l’equip de govern vol aclarir que en cap cas s’ha limitat l’accés dels partits polítics a l’emissora municipal Ona Malgrat, que han pogut fer declaracions quan ho han considerat oportú.

Continua llegint

L’Ajuntament de Palafolls obrirà l’any que ve una oficina d’atenció al ciutadà

Ajuntament de Palafolls

El govern de Palafolls ja treballa en la posada en marxa, prevista per l’any que ve, d’una Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). El futur equipament serà l’oficina on els ciutadans podran rebre informació, assessorament i orientació en tot el que faci referència a l’administració.

Continua llegint

El conseller d’Interior diu que a Calella el robatoris en força a domicili ‘han baixat mé d’un 20%’

Generalitat de Catalunya

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha visitat avui la comarca del Maresme, i ha assistit a les Juntes Locals de Seguretat de Calella i de Sant Pol de Mar. Al matí, el conseller i l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, han fet balanç de les dades policials al municipi.

Continua llegint

La policía confisca 1.500 plantas de marihuana en Malgrat de Mar

Foto: Policía Local de Malgrat de Mar

La Policía Local de Malgrat de Mar y agentes de Mossos d’Esquadra desarrollaron ayer tarde un operativo que culminó con la confiscación de un cultivo formado por unas 1.500 plantas de marihuana. La actuación policial, que comportó la detención de un hombre, se desarrolló en la Avenida Pomereda de Malgrat de Mar, en un solar destinado al aparcamiento de caravanas.

‘Pineda Mar de Flors’ guarnirà places i edificis amb muntatges florals aquest cap de setmana

Demà dissabte dia 20 i el diumenge 21 de maig se celebrarà a Pineda de Mar la 1ª mostra d’art en flor, Pineda Mar de Flors. Es tracta d’un projecte cultural que fusiona l’art amb l’element floral i que es podrà veure en una desena d’instal·lacions a places, edificis emblemàtics i carrers del municipi. Seran obres fetes amb flors o basades en l’element floral, que elaboraran els artistes locals del Col·lectiu Art Denou.

Continua llegint