L’Oficina de Turisme de Malgrat s’ubicarà en un local de la plaça de l’Àncora

Ajuntament de Malgrat

L’Oficina de Turisme es traslladarà aquesta temporada a un local de la plaça de l’Àncora, just a davant d’on hi ha el mòdul prefabricat que dóna aquest servei. La junta de govern va aprovar el passat dimarts l’adjudicació del lloguer del local número de la plaça de l’Àncora, on fins ara hi havia una botiga de records.

Continua llegint

Malgrat de Mar aprova formar part de la taula de treball sobre el Delta de La Tordera

Litoral de Malgrat de Mar / Blanesaldia.com

L’Ajuntament de Malgrat de mar va aprovar en el ple ordinari del mes de març, celebrat el dia 16, la creació d’una taula de treball sobre el Delta de La Tordera per estudiar i redactar un pla d’actuació integral de la recuperació del Delta de La Tordera, de la Platja de la Conca i de La Punta de La Tordera, i de la platja d’Abanell de Blanes.

Continua llegint

La Festa al Cel se celebrará este año en Santa Susanna del 20 al 24 de septiembre

Cartel de la Festa al Cel 2017

La vigesimoquinta edición de la Festa al Cel, el festival aéreo decano de España, se celebrará este año por primera vez en el litoral de Santa Susanna, población turística situada al norte de la comarca del Maresme, en cuya capital, Mataró, se celebró en 2014 y 2015, para suspenderse de forma imprevista en 2016. El Aero Club Barcelona Sabadell, organizador del evento, trabaja para que la edición de este año sea la más vistosa de la última década.

Continua llegint

Les infraccions penals van disminuir un 4’5% a Tordera durant l’any 2016

Ajuntament de Tordera

La Junta Local de Seguretat, presidida per l’alcalde i a la que hi són representats els diferents cossos de seguretat i la Generalitat de Catalunya, va fer balanç a principis d’aquest mes de les intervencions  dutes a terme durant el 2016 a Tordera.

A la reunió es va posar de manifest que l’índex d’infraccions penals en general s’ha rebaixat el darrer any en un 4’5%.

Continua llegint

El piloto de un ultraligero resultó herido grave al caer en una zona agrícola de Palafolls

Radio Palafolls

El piloto de un ultraligero tipo trike resultó el pasado viernes herido de gravedad al perder sustentación el aparato y caer a tierra, en una zona agrícola de Palafolls, municipio en el que existe un pequeño campo de vuelo, utilizado en su mayoría por pilotos de este tipo de aparatos.

Continua llegint

El projecte “Tu hi pintes molt!” es posa en marxa amb els treballs per eliminar pintades

Ajuntament de Malgrat

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha posat en marxa una nova campanya del pla ocupacional “Tu hi pintes molt!”. La iniciativa té un doble objectiu: millorar el paisatge urbà del Castell i la Verneda i per facilitar l’accés al món laboral de persones a l’atur.

Continua llegint

El nou govern de Malgrat demana a la Diputació que faci una auditoria de la situació econòmica de l’Ajuntament

La regidora Neus Serra i el regidor Jofre Serret / Blanesaldia.com

La portaveu del nou equip de govern, Neus Serra, i el segon tinent d’alcalde, Jofre Serret, es van reunir el passat divendres amb el diputat d’Hisenda de la Diputació de Barcelona, Joan Carles Garcia, per demanar formalment aquesta auditoria que permetrà al nou govern detectar els problemes i conèixer el què s’ha de reforçar. Neus Serra ha apuntat que «s’han detectat disfuncions».

Continua llegint

L’equip de govern de Malgrat, molest per les formes de la visita del delegat del govern a la població

El delegat del govern, Enric Millo, amb l’alcadessa Carme Ponsa (a l’esquerra) ahir al Cami de la Pomereda / Ajuntament de Malgrat

La portaveu de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Neus Serra, ha expressat el malestar de l’equip de govern (JxM, PDeCAT, ERC i CUP) per «les formes» de la visita d’ahir del delegat del govern espanyol, Enric Millo, a la zona del Camí de la Pomereda, afectada pels darrers temporals.

Continua llegint