anuncio_erc

Malgrat de Mar vol dotar de major contingut l’agermanament amb Seynod

Ajuntament de Malgrat de Mar

L’equip de govern de Malgrat de Mar vol dotar de major contingut l’agermanament amb el poble francès de Seynod i obrir noves línies de treball entre els dos municipis. A la reunió de treball celebrada aquest dimecres, el govern malgratenc va traslladar als representants del consistori de Seynod diverses propostes.

Continua llegint

Obert a Malgrat de Mar el termini per demanar ajuts per al pagament del lloguer

Malgrat de Mar

L’Oficina Local d’Habitatge de Malgrat de Mar informa que s’ha obert el termini per sol·licitar subvencions per al pagament del lloguer i que finalitzarà el proper 19 de juny. Aquests ajuts són per al lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l’accés i la permanència en un habitatge per a sectors de població en risc d’exclusió social.

Continua llegint

Extingit l’incendi en un empresa del polígon Mas Roquet de Palafolls

Bombers de la Generalitat

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit, al voltant de les 00.37 hores d’aquesta matinada, l’incendi a l’empresa de reparació i manteniment d’autocars de Palafolls (Maresme), ubicada al polígon Mas Roquet. Els efectius, que van controlar el foc poc abans de les 23 hores, s’han anat retirant del lloc paulatinament.

Continua llegint

Una brigada de l’Ajuntament de Palafolls viatja a Nicaragua per avaluar els projectes de cooperació

Casa materna / Ajuntament de Palafolls

Aquest dissabte ha marxat cap a San Isidro (Nicaragua) una brigada de l’Ajuntament per tal de supervisar i avaluar els diferents projectes de cooperació al desenvolupament que es porten a terme en aquest municipi centreamericà amb aportacions de Palafolls.

Continua llegint

Pineda de Mar té 15 desfibril·ladors situats en zones concorregudes i equipaments públics

Ajuntament de Pinedade Mar

El passat divendres es va presentar al Centre Cívic Poblenou de Pineda de Mar el mapa de desfibril·lador extern automàtic (DEA) i la programació de la Setmana de la Salut. La presentació va anar a càrrec de l’alcalde de Pineda, Xavier Amor; el regidor de Salut, Santiago Macip, la regidora de Comunicació, Sílvia Biosca,  i la regidora de Barris, Sandra Villarte.

Continua llegint

El conseller Comín manifesta que l’Hospital de Calella es mereix inversió el més aviat possible

Ajuntament de Calella

Ahir al matí, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, acompanyada d’una representació del Consistori i alcaldes/ses de poblacions veïnes, van rebre al conseller de Salut, Toni Comín, i al director de Servei Territorial de Salut de Girona i Gerent de Cat Salut Girona, doctor Miquel Carreras.

Continua llegint